Blokhus

Nyt spisested på vej i Blokhus

– Det varer ikke længe før Blokhus har fået et nyt spisested i form af Den Kække Havfrue, som åbner på Strandvejen 8 i bygningen, hvor der senest var Irish House.

Bad Seed Brewing
Det er islandske Steinthor Arnarson, der lever sin drøm ud om at åbne forretning i Danmark efter blandt andet at have ejet cafeer på Island.
– Den Kække Havfrue byder på traditionelt smørrebrød samt vafler til den søde tand og specialøl. Det er kraft øl fra Bad Seed Brewing, som brygger på den tidligere Landkær Sodavands fabrik nær Storvorde, fortæller Steinthor Arnarson.
– Og så spiller vi dansk musik fra 1960´erne og frem til 00´erne, tilføjer han.

Erfaring fra Schweiz
Steinthor Arnarson er uddannet inden for hotel- og restaurationsbranchen i både Danmark og Schweiz, og da han i sin ungdom boede i Aalborg, blev sommerferien holdt i Blokhus og Løkken.
– Jeg måtte stoppe med at have cafe på Island på grund af Corona, men da jeg så, at dette sted var til leje, så tænkte jeg, hvorfor ikke leve min gamle drøm ud om at åbne i Danmark ved at gøre det et sted, som jeg holder meget af, fortæller 40-årige Steinthor Arnarson.

Tilladelse mangler
Han kan dog ikke fortælle, hvornår han kan åbne.
Selv om ansættelse af den sidste medarbejder netop er faldet på plads, og indretningen er klar, så mangler han at få en bevilling.
På grund af Corona har det kommunale bevillingsnævn ikke holdt møder i foråret, og næste møde er først 20. august, og så længe kan Steinthor Arnarson selv sagt ikke vente.

Håber på hjælp
Så han håber på hjælp fra formanden for bevillingsnævnet.
– Jeg tager kontakt til ham en af de nærmeste dage. Han har bemyndigelse til at give en tilladelse alene, og jeg har alle nødvendige papirer klar, siger Stenthor Arnarson.
– Så jeg håber at åbne i næste uge.

Læs om fantastiske oplevelser og events