Blokhus

Nyt trendy initiativ hos Blokhus Lys

Kreativ leg med støbning af lysestager

Kr. Himmelfartsferien med begyndelse 9. maj bliver startskuddet til at gæster kan forsøge sig med at støbe lysestager i det populære Jesmonite materiale hos Blokhus Lys. En kreativ leg, som virkelig har vundet indpas rundt omkring i Danmark.

Den lokale forretning er en kombineret butik og oplevelsescenter. Den 1200 m2 store butik indeholder både stearinlys, boliginteriør, brugskunst og servietter samt sjove og kreative aktiviteter som stor selv-dyp afdeling med stearinlys, glasworkshops og nu altså også workshops med støbning af lysestager. Alt sammen noget, hvor gæsterne kan lege med.

Blokhus Lys har lanceret den nye oplevelse, fordi det falder helt fint i tråd med det eksisterende koncept, som butikken har.


– Samtidig har vi haft et ønske om at skabe noget fornyelse, forklarer Heidi Winther, butiksbestyrer i Blokhus Lys. Hun er blevet inspireret af den sjove aktivitet ved det årlige besøg på Formland messen og har siden tænkt over, hvordan de selv kunne gribe det an og indarbejde det som en sjov aktivitet i butikken.

Gør-det-selv kit

Gæsterne får udleveret et gør-det-selv kit, og i butikken kan du lade dig inspirere af hvilket udtryk, den skal have. Samtidig er der mulighed for at kigge nærmere i manualen, som udleveres på dansk, tysk og engelsk og derudover er personalet også altid klar til at assistere.

Jesmonite er et mineralbaseret pulver, som er blandet med lim, hvor man kan støbe stagerne i en af de 7 forskellige forme og vælge blandt 10 forskellige farver, så den kan få sit helt personlige og moderne udtryk.

Udarbejdelsen varer kun ca. 10 min. men materialet skal tørre i 1 time. Her opfordrer Heidi til, at man i ventetiden går ned og leger med at støbe stearinlyset i butikkens selv-dyp afdeling, så man kan gå derfra med et komplet sæt bestående af både lysestage og lys.

Man kan deltage i workshop med støbning af lysestager hver dag i tidsrummet fra kl. 10.00 – 14.30, og du kan deltage og tage lysestagen med hjem for blot 100 kr.  Børn under 12 år kan kun deltage sammen med voksne. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse i butikken.

Læs om fantastiske oplevelser og events