Nyheder
imported

Nytårsaften fejres med manér

Er du klar til at fejre årets sidste dag? Nytårsaften skal fejres med manér, og vi har samlet en masse gode tips til, hvordan du kan blive klar til en festlig aften.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren

Nytårsaften er glimmer, fest og farver, god mad, en sjov hat, serpentiner, raketter og bordbomber. Fejringen af årets sidste dag er ofte en fast tradition, som foregår sammen med gode venner eller familien.

Hertil hører masser af festlige og farverige raketter, dejlig mad på et flot pyntet nytårsbord, skøn stemning og masser af champagnebobler og kransekage, når rådhusklokkerne ringer, og vi alle byder hinanden velkommen til 2022.

Men i Blokhus er nytåret noget helt særligt. To traditioner holdes i hævd. Der kan du deltage i 2 populære begivenderheder – nemlig nytårsbad og kanonaffyring.

Vi har samlet en lang række nyttige tips, så din nytårsaften og indgang til 2022 kan blive helt vellykket: 

 

1. En kransekage hører nytårsaften til

Kransekager fra Blokhus Bageri er lavet på traditionel vis med marcipan, sukker og æggehvider. Vores populære ”nytårs-ur” er bagt i ringe, som vi til sidst pynter med hvide, sirlige glasurtunger og afslutter med festlig pynt. Igen i år sælges også vores smagfulde kransekage hjerter, samt nougatstænger mm.

Så skal det hele være lidt ekstra festlig på årets sidste dag, så har Blokhus Bageri de flotteste kransekager klar til din nytårsfest, som du kan nyde når nytårsklokkerne har ringet og champagnepropperne springer.

Nytårs-kagerne sælges i Blokhus Bageri, Aalborgvej 2, fra den 28. december.

Bestil gerne på forhånd på tlf. 30568032

 

2. Den flotte nytårsmenu

Skal det være nemt men samtidig en lækker og overdådig nytårsmenu, så kan du bestille middagen hos en af de lokale restauranter, som tilbyder Take Away.

Slip for alt besværet med indkøb og planlægning og overlad istedet køkkentjansen til en af restauranterne, som fremtryller de lækreste nytårsmenuer.

Nedenfor finder du en række forslag til dejlige nytårsmenuer:

 

3. Flot og festligt nytårsbord

Skal du imponere gæsterne med et flot opdækket nytårsbord, så kig forbi Blokhus Lys, som er Danmarks største specialbutik indenfor levende lys og servietter. De har helt særlige temapakker for nytåret, så du kommer helt i mål med oppyntningen til nytårsbordet. 

> Find pynten til nytårsbordet

 

4. Festligt fyrværkeri til årets sidste dag

Ingen nytårsaften uden et festligt fyrværkeri. Skal du have fat på de mest imponerende platinium eller guldbomberaketter, der eksploderer over aftenhimlen eller førsteklasses farverige batterier, så kig forbi Krudtlageret i Pandrup beliggende ved Kræmmerland i Pandrup eller i Løkken beliggende ved Superbrugsen. Krudtlageret er åbent imellem jul og nytår.

> Se tilbud fra Krudtlageret

 

Nytårsbad

5. Nyt år og nytårsbad

Blokhus inviterer til det festlige nytårsbad på Blokhus Strand. På med nytårshatten og tag årets sidste dukkert i det friske Vesterhav. Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer til det store nytårsbad i det friske Vesterhav for foden af Sømærket, som foregår fredag 31. december kl. 11.00. Efterfølgende bliver der uddelt en Blokhus Bitter at varme sig på eller du kan bestille en nytårs saunagus i en af de opstillede saunahytter.

> Se program for Nytårsbad 

 

6. Nytåret skydes ind

Blokhus Kanonlaug holder traditionerne i hævd og skyder nytåret ind på Torvet i Blokhus 1. januar kl. 13.00.
Programmet byder også på fællessang, og efter affyringen sørger Blokhus Kanonlaug for, at alle kan skåle med hinanden og ønske et godt nytår, oplyser oldermand Nils Bell.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events