sol og strand hjertestarter,
Blokhus

Øget tryghed i ”Lille Norge”

Sol og Strand donerer hjertestarter til sommerhusområde i Saltum

Hvert sekund tæller, hvis et menneske får hjertestop, og med en donation på 22.450 kroner fra Sol og Strand får Grundejerforeningen Lille Norge opfyldt et stort ønske, og Sol og Strand Feriehusudlejning er med til at skabe øget tryghed i det store sommerhusområde i Saltum, som grundejerforeningen dækker.

Beboerne i det store sommerhusområde i Saltum har igennem længere tid ønsket sig en hjertestarter, og med støttekronerne fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” er der nu indkøbt og opsat en hjertestarter, som er frit tilgængelig for alle.

-Den nærmeste hjertestarter ligger forholdsvis langt fra vores område, og tid og afstand er naturligvis et væsentligt parameter i forhold til at redde liv. Vi har for nylig hørt om tilfælde, hvor en hjerteløber havde brug for en hjertestarter i vores nærområde. Det betød, at det var naturligt at søge om støtte til at sætte en hjertestarter op, og da mange af husene i området udlejes igennem Sol og Strand var det naturligt for os at søge bevillingen derigennem. Og nu er den her – midt i Lille Norge, siger en lettet Inge Lise Holm fra Grundejerforeningen Lille Norge.

Julia Spiess Woldsgaard-Iversen, der er bureauchef for Sol og Strand i Blokhus og Jammerbugt, glæder sig ligeledes over samarbejdet med Grundejerforeningen Lille Norge.

-Pengene kommer fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”. Med totalt en million kroner støtter vi hvert år små og store projekter i de lokalsamfund, hvor vi udlejer private sommerhuse til danske og udenlandske feriegæster. Det er fjerde år, vi gør det, og vi har foreløbig givet penge til snart 400 projekter over hele landet. Og vi er så glade for, at vi med denne donation kan være med til at skabe tryghed i et sommerhusområde, hvor der kommer rigtig mange mennesker, siger Julia Spiess Woldsgaard-Iversen.

Bureauchefen understreger, at der løbende deles penge ud fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, men at der også kan søges penge til lokale og velgørende projekter gennem ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”. Fonden ejer Sol og Strand Feriehusudlejning, og hvert år doneres store dele af overskuddet fra sommerhusudlejningen til velgørende og lokale projekter.

Ansøgninger til fonden skal ske gennem fondens hjemmeside fondensologstrand.dk

Her er hjertestarteren

Hjertestarteren, som Sol og Strand har doneret, er opsat centralt i sommerhusområdet ”Lille Norge” i Saltum.

Du finder den på Kordalsvej, 9493 Saltum.

Læs om fantastiske oplevelser og events