Nyheder
imported

ØJ! Det er for børn

Påskeægsjagt, malede æg, SnapChat-opgaveløb, kagedekoration, Rap Battle, hønsebingo, krea-dage, og…- Ja der bliver fuld fart over feltet, når Erhvervsforeningen Destination igen inviterer til hæsblæsende påskedage med aktiviteter for hele familien.

SE HELE PÅSKEPROGRAMMET HER: http://bit.ly/2FgwGCZ

Jagten går ind

Hele påskeugen, døgnet rundt, kan hele familien, store som små, tage på ”Den store påskeægsjagt”. – Vi har været ude at gemme 100 nummererede påskeæg. Kan I finde dem? Æggene er gemt i Blokhus, Hune, på Gatewaypladsen og på Blokhus Strand. Når I finder et æg, kommer I ind til os på VisitJammerbugten og ombytter Jeres æg til en præmie, fortæller Jannie Ratke fra VisitJammerbugten.

Er du kreativ?

Slip fantasien løs. Til krea-dage på Blokhus Torv, bliver der rig mulighed for at udforske sine kreative evner. Lav din egen SLIME, mal på påskeæg eller sten eller hvad med at lave et flot sandbillede? Du kan være kreativ både lørdag d. 24 marts samt d. 31. marts. Er du mere til kreative kager, så kom og pynt cupcakes med Line Kilsgaard, kendt fra Den Store Bagedyst. Line deler også ud af gode bage tips og hjælper alle børn med de rette finesser. Eventen med Line finder sted, tirsdag d. 27. marts, kl. 10.30.-12.30.

Er du street?

Kom og være med til den fedeste eftermiddag på Blokhus Torv, mandag d. 26. marts. Lær super seje boldtricks af Kristian Lyhne, som er en af Danmarks absolut bedste freestylere. Du kan også lade dig inspirere af Christian Ritter – inkarneret parkourudøver og underviser, som kommer forbi og laver en åben workshop for alle interesserede børn og unge. Lær lidt om parkour og prøv kræfter med asfalten og betonelementerne på en ny måde, hvor dele af byens rum anvendes. Der vil også være Hip Hop. En slags dans, som du ser i musikvideoer med artister som Rihanna, Justin Timberlake og Justin Bieber. Den professionelle instruktør Emilie Dam, vil denne eftermiddag lære deltagerne nogle af de seje moves. Og sidst men ikke mindst vil man kunne opleve ca. 50 elever fra Aabybro Efterskole, der denne eftermiddag vil imponere med et hæsblæsende danse- og springgymnastik-show. Efterfølgende vil der være mulighed for at prøve de opstillede springgymnastikredskaber mm. 

SoMe-Day – mød Johnni Gade

Tør du battle en af landets største YouTuber i Freestyle Rap? Den rapkæftede YouTube stjerne og radiovært Johnni Gade, udfordrer denne eftermiddag publikum til en Rap Battle i teltet – Hvis de tør! Johnni Gade vandt side år Guldtuben for årets virale hit og årets video for det virale hit ”Fie Laursen Diss Track”, der er set mere end 2,6 millioner gange. Måske kender du én som er rap i replikken og frisk på at freestyle mod Johnni Gade? Denne dag vil der også kunne prøves kræfter med Virtual Reality og  Just Dance. Gå heller ikke glip af det super seje SnapChat løb, hvor der skal løses opgaver i hele Blokhus ved hjælp af denne app. Husk kamera tlf. SoMe-Day finder sted påskesøndag, d. 1. april.

1,2,3 så skid dog!

Klassikeren, Hønsebingo, er tilbage på Blokhus Torv i påsken. Hvilket nummer skider hønsene på? Køb et lod med fortrykt nummer og vær med i konkurrencen om fede præmier. Det sker d. 31. marts, kl. 14.

Vi håber ikke du er højdeskræk

Prøv kræfter med det 12 meter høje klatretårn og se Blokhus fra byens bedste udsigt. Det er både sjovt, spændende og nervepirrendene – kan du gå hele vejen? Kravl til tops d. 26. marts.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events