Nyheder
imported

Ølsmagning på Cheers

Cheers i Blokhus og Thisted Bryghus laver ølsmagning søndag aften

 Er man til smagen af god øl, og befinder sig i Blokhus området, kunne det være en god ide at kigge forbi Cheers, den lokale engelske pub i Blokhus.

Her er der nemlig ølsmagning søndag aften kl. 20.

Pubben har allieret sig med et af Danmarks større specialbryggerier, Thisted Bryghus.

Man får muligheden for at høre om det specielle bryggeri og selvfølgelig får man lov til at smage nogle af de mange øl som bryggeriet står bag.

– Thisted Bryghus er et af Danmarks førende bryggerier kendt for specialitet og kvalitet, så derfor var det naturligt at jeg lavede arrangementet sammen med dem, fortæller Peter Brian Allen fra Cheers Pub.

Under ølsmagningen vil en repræsentant fra bryggeriet fortælle om de forskellige bryg, brygningen, og lidt om hvad mad der kan gå til de forskellige varianter.

– Thisted Bryghus betragtede i mange år sit lokalområde som Thy, Mors og Hanherred men i disse år er dette begreb udvidet til Nordjylland, da vi oplever en enorm interesse fra vores øl i dette område, fortæller direktør for Thisted Bryghus Åge Svenningsen.

Bryggeriet er i dag landsdækkende, og kendt viden om for den årlige generalforsamling hvor omkring 1300 af bryggeriets 2.000 aktionærer samles til generalforsamling, som finder sted den sidste lørdag i januar måned.

– Lokalt kalder man dagen for ”den 4. Højtid”, og det er en ganske speciel begivenhed, fortæller Åge Svenningsen.

Han er glad for samarbejdet med Cheers.

– Cheers er jo en pub hvor man sætter det gode øl i højsædet, og det passer jo meget godt til vores profil, vi var jo blandt andet det første bryggeri der tilbage i 1995 introducerede den første danske økologiske øl.

Ølsmagningern starter kl. 20 og koster 100 kr. – og så er der også live musik bagefter med solisten Mads Emil.

Læs om fantastiske oplevelser og events