Aabybro

Ønske: Flere legepladser og aktiviteter i Aabybro

Aabybro skal udvikle sig til en endnu mere attraktiv by for både børnefamilie, unge og ældre
Det mener Karina Kjær Bech og Louise Bundgaard Nielsen, der begge er erhvervsdrivende i byen.

Flere legepladser
De efterlyser flere mindre legepladser og en bedre udnyttelse af byrummet.
– Vi ønsker, at Aabybro skal være en by med en endnu mere rig pallette af aktiviteter og muligheder for alle borgere, siger Karina Kjær Bech, indehaver af Go!Communiations. 
Hun foreslår eksempelvis, at der kommer legepladser eller opsættes fitnessmaskiner i de af byens parker, som ellers ikke bruges til noget.

Karina Kjær Bech og Louise Bundgaard Nielsen. Privatfoto

Aktiviteter til børnefamilier
I de sidste mange år er tilflytterne strømmet til Aabybro, og udbuddet af aktiviteter skal udvikles for at følge med efterspørgslen.
Ifølge Louise Bundgaard Nielsen, indehaver af Børnenes Univers, mangler der specielt tilbud til børnefamilier.
– Vi mangler ting at tage os til i weekenden med vores børn, og det samme hører vi fra vores omgangskreds. Byen er jo i forvejen populær, og mange er kommet til. Så vi forsøger nu at hjælpe med at udvikle byen yderligere, siger hun.

Opbakning fra erhvervsliv
Karina Kjær Bech og Louise Bundgaard Nielsen har været i dialog med politikere og forvaltninger og overvejer at gå med i den lokale LUP for Aabybro.
– Men vi overvejer også at oprette en forening og vil prøve at få nye unge kræfter med. Desuden vil vi prøve at få opbakning fra det lokale erhvervsliv, enten som en ressource eller som en aktiv del, siger Karina Kjær Bech.

Læs om fantastiske oplevelser og events