Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Open By Night 2014 i Hune og Blokhus

Traditionen tro afvikler Hune og Blokhus Open By Night mandag d. 13. oktober i børnenes efterårsferie. Det betyder, at erhvervslivet er helt oppe på dupperne med spændende tiltag og gode tilbud.

Hune-Blokhus:

Traditionen tro afvikler Hune og Blokhus Open By Night mandag d. 13. oktober i børnenes efterårsferie. Det betyder, at erhvervslivet er helt oppe på dupperne med spændende tiltag og gode tilbud.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Hele området ville denne mandag syde af spændende aktiviteter hele dagen igennem, – butikkerne holder åbent helt til kl. 21.00, hvor der er masser af muligheder for, at gøre en ekstra god handel, ligesom restauranterne byder på lækre efterårsretter.

Er man interesseret i en Kung-Fu Workshop i Kirkeladen, kan man blive udfordret i den smukke og kontrolleret form for Martial art TaiJi, og kursusdeltagerne vil prøve at meditere igennem qigong, som er vejen til at arbejde med ens egen qi energi.

I Tårnet på Torvet i Blokhus vil der i løbet af eftermiddagen blive afholdt et hyggeligt loppemarked for børn. Her har de små poder mulighed for at tjene en ekstra skilling, på det legetøj der måske ikke er alderssvarende mere. På Torvet i Blokhus vil Nordsø Oceanariet være til stede med deres Roadshow der blandt andet indeholder masser af interaktiv læring og leg. – Sæt fingrene i den store balje med levende krabber, ta’ med på ravjagt. Og vær også med i gæt en fisk-konkurrencen og vind fede præmier, fortæller en af initiativtagerne, Jannie Ratke. Det vil ligeledes være muligt, at få fodbad med badesalt udvundet fra stranden i Blokhus.

Der er også hestevognskørsel i byen ligesom Blokhus Kanonlaug ”fyrer op under publikum” med krudt og røg. Festlighederne afsluttes på stranden til et fantastisk fyrværkerishow, – specielt denne aktivitet trækker gerne flere tusinde på stranden – når himlen over det brusende Vesterhav funkler.

Øvrige aktiviteter til Open By Night: Se programoversigten andesteds i avisen samt Blokhus.dk

 

Læs om fantastiske oplevelser og events