Blokhus

Oplevelser til vinterferien

Fastelavn, leg, skøjteløb og kunst
Hestetur Fårup

Vinterferien langs Nordjyllands vestkyst byder på et væld af forskellige oplevelser, der omfatter alt lige fra familievenlige aktiviteter og motion – til kunst og kultur.

Familievenlige aktiviteter

I Destination Blokhus venter der et aktivitetsprogram, der bugner af oplevelser hele vinterferien uge 7 og 8. En oplevelse, der uden tvivl vil glæde både store og små, er et besøg på Blokhus Skøjtebane. Skøjtebanen er åben hver dag i vinterferien, og det anbefales at booke tid på forhånd, da banen er særligt populær.

På scenen ved Blokhus Torv vil der alle dage efter solnedgang blive afholdt den populære ”refleksjagt”. Her kan man tage del i en hemmelig mission, hvor man skal hjælpe Frøken Tø med at finde Snemand Frost, inden han smelter.

Ingen vinterferie uden fastelavn og tøndeslagning. Søndag 18. februar kl. 13.30 inviteres alle derfor indenfor hos Restaurant Nordstjernen til hyggelig fastelavnsfest.

Fårup Sommerland har også en dejlig oplevelse i ærmet. Her er det er muligt fra weekenden i uge 6 til og med uge 8 at nyde en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove, hvor der er tid til at blive fortrolig med de søde islandske heste.

Kunst og kultur

For de kunst- og kulturinteresserede vil et besøg til Kunst i Blokhus 17. og 18. februar sikkert vække begejstring. Her er der både mulighed for at lade sig inspirere og købe kunst med hjem. I samme åndedrag kan man også finde inspiration til sin næste fest i Kulturhusets festlokaler, der vil være smukt dekoreret til lejligheden.

Kunst i Blokhus

For de modige

Traditionen tro er der også mulighed for at tage et forfriskende morgendyb sammen med Søstjernerne på stranden i Blokhus, hver morgen kl. 8. Men det er for de modige, da det foregår i Vesterhavets bølger. 

Læs om fantastiske oplevelser og events