Nyheder
imported

Optimisme holdt i 3 minutter

For en gangs skyld var Blokhus FC foran, men desværre holdt det ikke længe

 Tirsdagens udfordring for Blokhus FC i Betsafeligaen var for stor en mundfuld for det hårdt prøvede mandskab.

På udebane imod FC Vestsjælland, blev det til et 5 – 1 nederlag.

Igen var det forsvarsfejlene der kostede Blokhus dyrt.

– Spillemæssigt var det ok, men vi laver for mange fejl i forsvaret. Det har desværre været kendetegnende for vores forår, at når vi kommer under for meget pres, så laver vi for mange fejl. Det skete også i dag. De får en ærgerlig scoring lige inden pausen og scorer igen umiddelbart efter, og så er kampen mere eller mindre lukket der, evaluerede cheftræner Søren Kusk umiddelbart efter kampen på Slagelse Stadion.

Det startede ellers godt med en Blokhus føring i det 17. minut ved Mark Tubæk. Desværre holdt lykkerusen kun i 3 minutter. Så bragte Nicolas Sandberg balance i regnskabet. Yderligere 9 minutter efter scorede FC Vestsjælland til 2 – 1, og da man ligeledes i det 44. minut kunne bringe sig foran 3 – 1 var kampen reelt afgjort. 

At FC Vestsjælland i 2. halveg indenfor 4 minutter scorede to mål mere, havde kun kosmetisk betydning. Blokhus var aldrig i nærheden af at komme tilbage i kampen.

Dermed er der kun en mulighed tilbage for at sige farvel til Betsafeligaen i denne omgang. Det er til gengæld på hjemmebane på søndag mod Hjørring, som efter tirsdagens resultateter nu kan følge Blokhus ned i 2. division. Uafgjort eller nederlag kan blive fatalt for Hjørring holdet, i det man så er afhængig af andre resultater i ligaen.

Så det kan nemt gå hen og blive et rigtigt lokalbrag på søndag med masser af dramatik og spænding. Sikkert er det ihvertfald at Blokhus spillerne hellere end gerne vil tage ordentligt afsked med Betsafeligaen, samt give hjemmepublikum en tiltrængt sejr at slutte sæsonen af med.

 

FC Vestsjælland – Blokhus FC 5-1 (3-1)

17’ 0-1 Mark Tubæk, Blokhus FC
20’ 1-1 Nicolas Sandberg, FC Vestsjælland
29’ 2-1 Rasmus Festersen, FC Vestsjælland
44’ 3-1 Phillip Rasmussen, FC Vestsjælland
53’ 4-1 Kristoffer Wichmann, FC Vestsjælland

 

57’ 5-1 Kristian Uth, FC Vestsjælland

Næste kamp er søndag d. 10. juni kl. 14.00 på Jetsmark Stadion mod Hjørring.

Se stillingen i Betsafe Ligaen – tryk her

Læs om fantastiske oplevelser og events