Hos Blokhus Feriecenter er man fortrøstningsfulde, når det glæder sommersæson 2023. Hotelchef Inge Valbirk fortæller, at det primært er danskere og nordmænd, der står for de fleste bookinger.

– Naturlig vis er nordmændene ramt af den lave norske kronekurs, hvorfor vi har oplvet lidt færre bookinger i den anledning i forhold til sidste år, men der er tale om meget små marginaler. – For danskernes vedkommende er der tale om et niveau, der ligger lidt over sidste år på samme tidspunkt. Alt i alt konkluderer hotelchefen, at der har været en god forsæson i juni måned, samt at bookingerne hen over sommeren ser fornuftige ud.

God start på sommersæson

Når det gælder starten af sommersæsonen, så har besøget af diverse orkestre samt afviklingen af Nørhalne Cup givet stor aktivitet på Blokhus Feriecenter, fortæller Inge Valbirk. Lige nu venter vi på det gode vejr og håber på, at sommeren for alvor vender tilbage til Danmark. Vi har forhåbentlig snart fået den regn og blæst, vi har brug for i juli måned. I hver fald har vi ikke her fra Blokhus Feriecenters side booket mere af den slags ustadigt sommervejr, siger hun med et glimt i øjet. – Skulle vejret arte sig fra den mindre gode side, så kan vi jo heldigvis tilbyde et dejligt og indbydende badeland under tag, tilføjer hun.

Grobund for optimisme

Hos Blokhus Feriecenter lyder den overordnede melding, når det gælder den igangværende sommersæson, at den er startet rigtig godt, samt at der er grobund for fortsat optimisme set ud fra de bookinger, der allerede er foretaget i ugerne fremover. Meget tyder på, at Blokhus er blevet en destination, som efterspørges af såvel danskere fra alle egne af landet som af både skandinaviske turister og turister fra store dele af Europa – primært fra nabolandet Tyskland.

Læs om fantastiske oplevelser og events