Blokhus

Optimisme hos Jambo Feriepark

 | FOTO: Poul Nymark
Masser af gæster fra sæsonstart

Masser af forbookinger giver grobund for optimisme også for resten af sæsonen, lyder det fra Jambo Feriepark, en af de førende campingpladser i området.
Jambo Feriepark har status af at være en luksuscampingplads – en såkaldt ”Superplatz” med tilbud om luksuscamping, hytteferie eller ferie med egen campingvogn, ligesom der tilbydes en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne. Det har gennem årene vist sig at tiltrække rigtig mange gæster, hvoraf mange efterhånden også er blevet stamgæster i den populære og veludstyrede feriepark.
Udover at være en 5-stjernet campingplads, kan Jambo Feriepark også smykke sig med at have fået et ”Green-stay ” bevis, hvilket betyder at der er tale om en bæredygtig plads, der ikke bruger fossile brændstoffer, men udelukkende anvender solfangere og varmepumper. Det at være en grøn destination tiltrækker givetvis også mange grupper af gæster til Jambo.

Rigtig god start på sæson 2023

Vi har spurgt os for hos Jambo Feriepark, hvordan det ser ud med belægningen her ved sommerferiens start, og hvordan forventningerne er til resten af sæsonen. Direktør Mette Vestermark fortæller, at der har været tale om en rigtig god start på sæson 2023. Det ser fint ud med stort rykind, ligesom der er foretaget masser af forbookinger til resten af sommeren.
-Alt i alt ligger vi foran sidste år på nuværende tidspunkt, oplyser hun. Hvorvidt der bliver tale om et rekordår afhænger naturligvis også af, hvordan vejret arter sig hen over sommeren, tilføjer campingpladsens direktør.

Alt peger i retning af en super god sæson

Ejeren af Jambo Feriepark, Karsten Egelund, bekræfter den gode start og de særdeles positive udsigter for resten af sæsonen og fastslår, at meget skal gå galt, hvis man hos Jambo Feriepark ikke får en af de rigtig gode og travle sæsoner. Det er i hvert fald det scenarie, vi oplever, og som vi kan se ind i på nuværende tidspunkt, konkluderer han. Alt peger i retning af en super god sæson, lyder meldingen fra Jambo Feriepark.

Læs om fantastiske oplevelser og events