Nyheder
imported

På jagt efter den gamle skat, påskeæg og de bortløbne lam

Masser af sjove opgaver og skattejagt for børnefamilierne.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Påskedagene er tiden til også afslapning i familiens skød og fælles sjove oplevelser på helligdagene eller i påskeferien, og Erhvervsforeningen Destination Blokhus står klar med masser af sjove aktiviteter den kommende påske.
– I forbindelse med de tidligere restriktioner på grund af corona oplevede vi, at der var stor søgning fra børnefamilierne til vores skattejagter. Familierne kan godt lide at komme ud til fælles oplevelser og løse opgaver sammen, når de synes, at nu er der tid til det, fortæller eventansvarlig Jannie Ratke fra erhvervsforeningen.
Og den mulighed får destinationens gæster rig lejlighed til også denne påske blandt andet med skattejagt, bortløbne påskelam og jagt efter påskeæg.

Søren Sømands Adventure

Tag på eventyr og se, om I kan finde den gamle skat.
Søren Sømand har fundet et 140 år gammelt skattekort med nogle mystiske tegn, som indikerer, at hans gamle oldefar gemte en skat i byen.
Skatten stammer fra skibet de “Tre Venner”, som forliste ud for Blokhus Strand. Hjælp Søren Sømand med at finde den gamle skat ved at løse en række opgaver på en 2 kilometer lang rute.

Søren Sømand Blokhus skattejagt påske 2022
Ruten starter på sydsiden af Spar i Blokhus, hvor man skal scanne mystiske tegn, en QR kode, og den leder til den første post, og finder I skatten, er der præmier til alle under 16 år ved den første skattejagt.
Legen tager i øvrigt udgangspunkt i virkelige hændelser, da skibet ”Tre Venner” forliste ud for Blokhus Strand i 1882, men de lokale redningsfolk fik reddet besætningen.
Der er også skattejagt for hele familien, når man går på opdagelse efter de 100 nummererede påskeæg i pastelfarver.
De er gemt i både Blokhus og Hune, men det er også en god ide at lede efter påskeæggene ved Gatewaypladsen og på den smukke Blokhus Strand.

> Se hele programmet for Påskefestival i Blokhus 2022

 

Læs om fantastiske oplevelser og events