Nyheder
imported

På med påskevanten – slå Jer løs til påskens mange events

Tag din bedre halvdel eller hele familien med til Blokhus i påsken. Der er masser af spændende aktiviteter for både store og små – arrangeret af Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Vi sætter i dette afsnit fokus på de oplevelser der også er for de voksne.

SE HELE PÅSKEPROGRAMMET HER: http://bit.ly/2FgwGCZ 

Råvare- kunst og kræmmermarked

Traditionen tro afholdes der Påskemarked på Blokhus Torv med friske lokale råvarer og spændende kunsthåndværk, Skærtorsdag d, 29. marts fra kl. 11-16. – Er man mere til loppefund, retrosager og merkandiser? Så er der Påskesøndag d. 1 april Hune Kræmmermarked, fra kl. 10-14. – Kom og gør en god handel, når kræmmerne står klar på markedet, siger Poul Riis, der er arrangør på den tilbagevendende event.

Smag på Blokhus

Tirsdag d. 27. marts er der fokus på smagsløgene. Destinationen inviterer nemlig til Tasty Tuesday mellem kl. 14-16. – Smag på Blokhus!  Dagen igennem vil der være fokus på de gode smagsoplevelser. Mød de lokale restauratører i teltet og lad dig friste af lækre smagsprøver, siger Karl Korfits, der er medarrangør på eventen.

Blokhus hvalen er tilbage

Lørdag d. 24. marts er der officiel indvielse af hvaludstillingen på Torvet i Blokhus.

Erik Brükmann underholder med sangen om Blokhus Hvalen, mens indvielse og åbningstale foregår ved kommunalbestyrelsesmedlem, Christian Hem. Derefter står de lokale hvalguider klar til at fortælle om det store hvalskellet.  Efterfølgende kan man hele døgnet, alle dage i påsken, se det store hvalskellet i glascontaineren på Blokhus Torv. I tidsrummet 11 – 14 er hvalen bemandet af ”hvalguider” og det er muligt at stille spørgsmål og komme helt ind i hvalens mave.  

Selvforkælelse i første klitrække

Igennem hele påsken bliver der dels mulighed for at springe i bølgen blå med Søstjernerne kl  8 hver dag, nyde velvære i Saunahytten og på enkelte og udvalgte dage kan man nyde udsigt til det brusende Vesterhav, mens den professionelle gusmester forvandler Saunahytten til et sandt sansemekka vha. rene æteriske olier. Hver Gus-session varer ca. 1 time og består af to forskellige gus-oplevelser kombineret med et forfriskende dyp i Vesterhavet. 

Aktiv adventure

Hvis du er én af dem, der elsker aktivitet, motion og adventure i ferien, så kig med her. I løbet af påsken inviterer PGU Runners til friske morgen-løbeture i Blokhus Klitplantage, hvor alle kan være med. Man møder bare op. Skal der mere action på programmet, så ta’ med på MTB Adventure. Turen er for ALLE. Ved start opdeles gruppen i begynder og øvede, som kører med hver sin rutinerede guide. Medbring selv MTB og vand.  Skal det være lidt mere roligt? Men stadig aktivt? Så ta’ med Fodslaw Jammerbugt på påskevandring. Ny en formiddag i det smukke forårslandskab. Oplev den spirende skov, det barske klitlandskab og det brusende Vesterhav, når turen går af små hyggelige stier. Måske der skal være fart på alligevel? Deltag i årets FOREST TO THE BAY- TRAIL LØB i Blokhus Gateway, som byder på minimarathon, kvartmarathon og halvmarathon.  

Overlevelse i ”ferielandet”

Langfredag d. 30. marts inviteres du helt exceptionelt med på en introduktion til overlevelse i det fri ved Jon Lindberg Jensen, vinder af TV programmet ”Alene i vildmarken 2017. – Lær blandt andet at lave bål, bygge shelter, rense og tilberede fisk over bål eller hvad med at smage en lækker ormesnack. Der vil ligeledes være salg af vilmarksgin samt spændende konkurrence, forklarer Jannie Ratke, VisitJammerbugten, der har arrangeret eventen.

Læs om fantastiske oplevelser og events