Nyheder
imported

På med traveskoene

Vesterhavsmarch 2016 sættes i gang søndag d. 10. juli – i år marcheres der mellem Blokhus og Løkken for Julemærkehjemmet i Hobro og Jens Bang Division, 25 års jubilæum.

Årets march åbnes officielt kl 09.00. Kl 09.15 affyrer kanonlauget fra Blokhus startsalut på stranden i Blokhus. Kl 12 overrækker stadsgildemester Flemming Hansen og formanden for Vesterhavskomiteen Finn Bramsen årets donationer til julemærkehjemmet i Hobro. Der vil derudover blive uddelt en jubilæumsdonation til Jens Bang Division, som i år fejrer 25 års jubilæum.

Det er 45 år siden, den første march blev afholdt på Vesterhavskysten. Mere end 150.000 personer har gennem årene deltaget i marchen, og det har betydet, at arrangørerne – Sct Georgs Gilderne – har kunnet donere over 1 mio kr til humanitære formål.

5 startsteder

I år starter marchen kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, og man bestemmer selv, om man går fra Blokhus – Midtvejs (sti 25) – Kettrup – Grønhøj – Løkken og hvor langt man vil gå: 2-3,5-5-7-14 eller 28 km.

Underholdning

På startstederne Blokhus og Kettrup er der musikalsk underholdning. I Blokhus underholder Advokatens New Orleans Jazz Band, i Kettrup underholder Henrik Fevre med glad musik.

Som tidligere år er der indlagt en bogstavjagt. På startstederne i Blokhus, Kettrup og Løkken er der på de opstillede sponsorskilte nogle bogstaver som sammensat danner et ord. Gætter man det rigtige ord, er man med i lodtrækningen om mange fine sponsorpræmier.

Fakta:

Sct Georgs Gilderne er et fællesskab af voksne nuværende eller tidligere spejdere eller spejderinteresserede. I Aalborg er der ca. 250 medlemmer, fordelt på 10 gilder som er enten mands-, kvinde- eller blandet gilde. Også i Fjerritslev og Brønderslev er der gilder.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events