Nyheder
imported

Påske med æg-stremt meget påskesjov i Blokhus

Blokhus byder på det største påskeæg fyldt med aktiviteter og oplevelser

Tekst: Presse – Foto: Poul Nymark

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har i lang tid ruget på en kurv med masser af æg-stravagante påskeaktiviteter, og nu er programmet klar til at gå på vingerne.
– Det bliver den vildeste påskefestival nogensinde i Destination Blokhus, fortæller Jannie Ratke, eventansvarlig for erhvervsforeningen.
– Vi har lagt coronaen bag os, og vi er så klar til at give den gas med flere end 100 forskellige programpunkter og ikke mindst en vaske(æg)te Verdensrekord. Der er garanti for, at det ikke bliver kedeligt at holde påskeferie i Blokhus, lover hun.

Påskefestival i Blokhus

Unikke nyheder

Ud over de unikke nyheder som Verdens Største Gækkebrev og de nye dekorative Blokhus-æg, så er der masser af oplevelser til alle aldre, børn, unge, forældre og bedsteforældre – par og familier.
Lillesøster kan med hjælp fra bedstemor deltage løse aktiviteten De Bortløbne Påskelam, som er rettet mod 2-5 årige.
Og har du ikke oplevet Anderæs i Blokhus Bæk, så gør det lørdag 16. april. Redningsstationen gemmer på udfordringer for voksne, men børnene kan sagtens også være med, når der er Escape Game.
Tirsdag 12. april gælder det om at finde den gyldne ballon med det gyldne klistermærke blandt 2.000 balloner i teltet på Torvet, og samme sted kan alle over 3 år ganske gratis torsdag 14. april prøve at køre på PW50’er på den lille speedwaybane
Lørdag 16. april er der Segway samt tre forestillinger med familiecirkus i Verdensklasse med Cirkus Trapez og cirkusfamilien Enoch kommer.

For den gode sag

Destination Blokhus sætter også fokus på der, hvor der er brug for hjælp.
Onsdag 13. april kl. 20 inviterer KFUM-Spejderne i Saltum til anterne-vandring til fordel for Ukraine, hvor alt overskud går til ”Hjælp Ukraine”. Lav din egen lanterne i teltet på Blokhus Torv og tag på lanternevandring.
Palmesøndag 10. april fra kl. 10 til 15 arrangerer Race for Oceans i samarbejde med Sol og Strand Plogg ’n’ walk fra Blokhus til Løkken.
Indholdet i Blokhus store påskeæg slutter ikke her, for du kan få stillet lysten til at lære de seje Tik-Tok danse, og 13. april, er det altid populære Sara Græsborg, kendt fra ”Den Store Bagedyst”, der giver tips fra sig, når hun pynter påskekager sammen med børnene i teltet.
Er lækkersulten tilbage 14. april, så finder de officielle Blokhus Mesterskab i Flødebollespisning sted. Bagefter kan både deltagere og publikum nyde en minikoncert med Ida Holmsgaard.

Flødebollespisning

Blokhus naturligvis

Områdets enestående natur kan opleves til fods, i løb, på MTB eller med en tur i det brusende Vesterhav med vinterbaderne, Søstjernerne, når der 16. april kl. 21.00 er badning i fuldmånens stemningsfulde skær.
PGU Runners har sit store løb, Forest to the Bay, hvor der løbes i Blokhus Gateway, og nu I er ude i naturen, så tager Badass Biology på skovtur langfredag eftermiddag.
Fodslaw Jammerbugt oplever også den unikke natur på påskevandring onsdag 13. april, og der er byvandringer med både Egnssamlingen Saltum og Birgit Christensen.
Så der er masser at vælge imellem – også Blokhus Kanonlaugs salut på Torvet 16. april kl. 11 i anledning af Dronning Margrethes fødselsdag.

 

> Påskefestival i Blokhus – PROGRAM 2022

Læs om fantastiske oplevelser og events