Nyheder
imported

Påskeaktivitet: Jagten går ind

Hele påskeugen døgnet rundt kan hele familien kaste sig ud i ikke mindre end 2 spændende skattejagter med flotte præmier: ”Den store påskeægsjagt” og ”Hvaljagten”.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– Vi har været ude at gemme 100 nummererede påskeæg. Kan du finde dem? Æggene er gemt i Blokhus, Hune, på Gatewaypladsen og på Blokhus Strand. Når I finder et æg, kommer I ind til os på VisitJammerbugten og har din præmie klar, fortæller Jannie Ratke fra VisitJammerbugten.

I forbindelse med Hvaljagten er der lavet et hval-skattekort og her gælder det om at løse ledetrådene. Gå på opdagelse i Hune og Blokhus efter de butikker, der er gemt i ledetrådene og kig nøje på deres flotte udsmykkede hval-vinduer, for det er dig, der skal være med til at kåre det flotteste. – Vinduerne bedømmes fra 1-10 (10 er det bedste) og find samtidig det lille klistermærke med et bogstav, der er i hvert vindue. Til sidst samler I alle bogstaverne til et hvalløfte. Aflever hvalskattekortet med hvalløftet og din bedømmelse af vinduerne og vær med i konkurrencen om spændende præmier, afslutter hun.

Læs mere om aktiviteter i påsken her

Læs om fantastiske oplevelser og events