Nyheder
imported

Pandrup: By Light erstatter By Night

Snobrød, sæbebobler, ballonmand og skønne tilbud venter i Pandrup, når der fredag den 17. juli afvikles Pandrup by Light – en ”lettere” udgave af det populære Pandrup By night.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Corona-restriktioner som forsamlingsforbud betyder, at Pandrup Kaas Handel & Erhverv ikke kan holde den vanlige udgave af deres ellers populære Pandrup By Night denne sommer. Derfor har man i erhvervet besluttet at holde en ”lettere” udgave, kaldet Pandrup by Light. Arrangementet finder traditionen tro sted i uge 29, fredag 17. juli.

Aftenåbent og gode tilbud

Butikkerne vil holde åbent til klokken 21 med masser af gode tilbud, og de vil have forskellige aktiviteter ved deres forretninger. – Pandrup er kendt for sit store By-Night tiltag hvert år i sommerferien, i år bliver det dog lidt anderledes og på et andet niveau, end vi tidligere har prøvet. Dog er vi i handelsstadsforeningen alle enige om, at vi sammen ønsker at skabe den bedste dag og aften for vores mange lokale, gæster og turister ud fra de forudsætninger der lader sig gøre, fortæller Anders Sølvkær, formand for Pandrup Kaas Handel & Erhverv.

Det sker

Bredgade bliver som sædvanligt spærret af fra Pandrup Bageri og hen til Sparekassetorvet. Der bliver mulighed for både at stille sin tørst og sult, ligesom der for de små vil være både snobrødshygge udenfor Nybolig fra kl. 17 og mulighed for at lave sæbebobler mellem kl. 12-16. Også ballonmanden kigger forbi, ligesom Bob Ferguson stiller op med sin guitar foran Pandrup Kro fra kl. 17. – Tidligere år har vi afviklet en større koncert i gågaden, men det udskyder vi til 2021, siger Anders og tilføjer at alle i erhvervet glæder sig til,  at byde velkommen til en light version af Pandrup By Night. – Vi passer på hinanden og tager alle vores forholdsregler i forhold til Covid-19. Alle forretninger har håndsprit i butikkerne og flere steder i byen og så opfordrer vi naturligvis byens gæster til at holde god afstand, afslutter formanden.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events