Pandrup

Pandrup Hestevæddeløb er aflyst

– Pandrup Borgerforening, som er arrangør af Pandrup Hestevæddeløb, har i flere uger holdt vejret, mens de har ventet på en officiel udmelding fra regeringen angående sommerens aktiviteter.
Mandag aften 6. april efter statsministerens pressemøde stod det klart, at årets løb søndag 23. august desværre må aflyses, og skuffelsen bredte sig hurtigt blandt hestevæddeløbsudvalget.

En mavepuster
– Det er en surrealistisk følelse, lidt som en mavepuster man godt vidste ville komme, siger Henrik Larsen Kristiansen formand for Pandrup Borgerforening.
– Det er utrolig ærgerligt, især da vi også måtte aflyse sidste år p.g.a. vejret, men folkesundheden kommer selvfølgelig i første række, tilføjer han.

Markedspladsen skal forbedres
Allerede samme aften blev styregruppen hurtigt enige om over Messenger, at alle sejl nu skal sættes ind på at forbedre byens markedsplads med blandt andet nyt fast dommertårn og to svingtårne, så pladsen står helt optimalt til hestevæddeløbet i 2021.
– Vi har også et par andre planer i støbeskeen både i forhold til markedspladsen og i forbindelsen med en helt ny flagallé ned gennem by. Vi indstiller på ingen måder vores aktiviteter i foreningen.
– Vi kommer bare til at fokusere på nogle andre projekter i den kommende tid, som ikke kræver, at vi er fysisk sammen, fortæller bestyrelsesmedlem Tanja Kjær Larsen efter udvalget havde skype møde tirsdag aften.

Samarbejde med Asaa
Hestevæddeløbsudvalget har ellers i år indgået et tættere samarbejde med Asaa Hestevæddeløb for at få en mere ensrettet tilgang til afholdelse af hestevæddeløbene i de to byer.
Formålet med samarbejdet er også at udvide konceptet og dermed give publikum en helt særlig oplevelse med fuld fart over feltet for hele familien
Begge byer har en årelang tradition for hestevæddeløb, og de er de eneste steder i Danmark, hvor man må spille på heste udenfor de etablerede trav- og galopbaner.

Læs om fantastiske oplevelser og events