Nyheder
imported

Pandrup Industriby skifter navn til Pandrup Erhvervspark

En initiativgruppe bestående af repræsentanter fra Grundejerforeningen Pandrup Industriby, lokale virksomheder og Vækst Jammerbugt har igennem en længere periode arbejdet fokuseret på at sætte endnu mere gang i udviklingen af det nu tidligere område Pandrup Industriby.

Et nyt navn, en ny website og etablering af et stærkt netværk af erhvervsdrivende i området.

En afstemning blandt virksomhederne i området afgjorde valget, og navnet Pandrup Erhvervspark var der således bred enighed omkring. ”Det nye navn afspejler de mange forskellige typer af virksomheder og brancher, der er i området. Området er ikke alene en industriby med store tunge industrivirksomheder med skorstene, der udleder en masse CO2. Nærmere tværtimod, og det skal det nye navn være med til at synliggøre”. Lyder det fra Kurt Bruun, fmd. Grundejerforeningen Pandrup Erhvervspark. 

Flere nye initiativer er søsat

Pandrup Erhvervspark er hjemsted for en lang række små og mellemstore virksomheder, herunder desuden flere virksomhedsmiljøer med fælles kontor-, produktion- og lager fællesskaber for små virksomheder. Området er dog også præget af, at der nu står nogle erhvervsbygninger tomme. Derfor er der igangsat flere konkrete initiativer, der skal være med til at udvikle og synliggøre Pandrup Erhvervspark som et attraktivt erhvervsområde.

Områdets nye navn understøttes bl.a. af et nyt website, en ny velkomstfolder fra området og dannelse af et nyt netværk for de erhvervsdrivende i området. Netværket har været samlet flere gange, og blandt andet drøftet mulighederne for delelærlinge og potentialerne i at lave en delebørs, hvor områdets mange virksomheder kan dele og låne diverse materiel af hinanden i stedet for at skulle leje det udenbys. Fælles logistik, elpris- samarbejde og startpakker for iværksættere tæller også blandt initiativerne.

Erhvervschef Anders Stryhn hilser de mange nye initiativer velkommen ”Pandrup Erhvervspark er et attraktivt erhvervsområde for mange forskellige typer erhverv, og for såvel etablerede virksomheder som iværksættervirksomheder, og derfor ser vi hos Vækst Jammerbugt frem til samarbejdet vedr. den videre udvikling af området.

De mange initiativer konkretiseres yderligere på det næste netværksmøde, som afholdes den 11. april kl. 16.00-17.15 og alle med interesse kan deltage.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events