Pandrup

Pandrup Kro flager for den første åbningsdag

– Den første kunde stod klar straks klokken 10, da Bettina Nielsen mandag 18. maj åbnede op til krostuen hos Pandrup Kro efter mere end to måneders lukning.

Har savnet kunderne
– Det er så dejligt, at vi har åbnet op igen. Flagene er også sat op uden foran kroen. Jeg har bestemt savnet kunderne, arbejdsgangen og en hverdag. Det har været hårdt fysisk og psykisk, lægger Bettina Nielsen ikke skjul på.
I første omgang er det udelukkende krostuen, der har åbent, mens køkkenet, hvor kokken Dennis Lykke Sørensen plejer at husere, holder lukket lidt endnu.

Åbner gradvist
– Vi har valgt at åbne gradvist og regner med at åbne køkkenet, når vi må begynde at holde selskaber igen. Ellers kan det ikke svare sig. Men kommer efterspørgslen, så kan vi åbne det i løbet af et par dage, fortæller Bettina Nielsen.
Kroen følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer med 2 kvadratmeter per person og en meters afstand til hinanden, med mindre man er i samme selskab.
Og så må krostuen lukke til midnat fredag og lørdag, hvor der ellers plejer at være åbent til klokken 02.

Har sendt sms til kunderne
Pandrup Kro er et populært sted i byen, og generelt er der løbende altid omkring 20 kunder på besøg.
– Derfor har det også været skrækkeligt at holde lukket, fordi det er et samlingssted for mange af vores kunder, hvor de har en stor del af deres sociale netværk. Jeg har også sms´et med mange af kunderne under vores lukning, fortæller Bettina Nielsen.
Dog har der også været enkelte fordele de seneste måneder.
Der er blandt andet blevet malet og gjort hovedrent i Pandrup Kro, som derfor er mere end klar til en mere almindelig hverdag.

Læs om fantastiske oplevelser og events