Pandrup

PGU Fitness åbner for medlemmer på 70+

Foreningsledere i PGU glæder sig til mandag 10. maj, hvor de igen må åbne dørene for medlemmer i aldersgruppen 70+.
Det gælder PGU Træning & Fitness træningslokale med maskiner i Jetsmark Idrætscenter, som vil blive åbnet mandag til torsdag i tidsrummet kl. 08.00-11.30. Sidste tidspunkt for ankomst er kl. 11.00.

Pas er nødvendig
Grundet de nye restriktioner skal alle som vil træne fremvise Coronapas eller negativ test. Alle bliver modtaget med et velkommen og et kig på dokumentationen hos hver enkelt.
Mandag og torsdag vil der være instruktør til stede, så nye såvel som tidligere medlemmer kan få vejledning i maskinerne. Disse dage vil det være de velkendte instruktører, Dorte og Charlotte, som vejleder og instruerer.
Har du ikke tidligere trænet i fitnessmaskinerne bedes man den første gang komme mandag eller torsdag, så man kan blive introduceret og få lagt et træningsprogram.

Skaber velvære
– Vi glæder os til igen at komme i gang med at dyrke motion og har tillid til at medlemmerne har styr på Covid-19 restriktionerne og passer på hinanden og sig selv, fortæller Marianne Hurup, leder af PGU Træning & Fitness.
– Mange medlemmer har henvendt sig med spørgsmål om, hvornår vi må åbne igen, og de ser frem til at kunne træne igen og møde alle de andre motionister i det gode træningsfællesskab. Træningen skaber velvære og det både fysisk og mentalt.

Gratis i maj
Formanden for PGU Inger Kristensen oplyser, at for at flere kan få øjnene op for glæden ved at træne og opleve de gode træningsfaciliteter, vil hele maj måned være gratis for nye – såvel som for nuværende medlemmer i aldersgruppen 70+.
Du skal blot medbringe indendørs sko, drikkedunk og et lille håndklæde, så er du klar til at prøve maskinerne.
– Vi oplever utrolig god hygiejne omkring maskinerne, hvor alle er vant til at spritte af og gøre rent efter sig selv, så du kan trygt komme på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter, hvor du dog skal huske, at fra hovedindgangen og frem til fitnessrummet skal man bære mundbind, og omklædning i centret ikke er muligt.

Læs om fantastiske oplevelser og events