Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

PGU: Uden medlemmer ingen forening

PGU oplever mange henvendelser fra medlemmer der ikke har betalt kontingent – for hvad nu, hvis træningen lukkes ned?
Det får nu PGU til at komme med en opfordring:

I tykt og tyndt
PGU kan kun håbe og appellere til, at vores trofaste medlemmer og lokalsamfund viser samfundssind og “går med os” i tykt og tyndt.
2020/21 er en usikker sæson og vi kan, ligesom sundhedsministeren, ikke garantere noget. Men vi kan love dig, at vi gør vores allerbedste for at gymnastikken kan holdes i gang – og har, som du sikkert har bemærket, købt masser af håndsprit, lavet retningslinjer for ind- og udgang, sikret holdene ikke blandes, instrueret instruktørerne i opdelinger, lavet covid-19 lister til eventuel smittesporing og meget mere.

At være medlem
Vi foreningsledere modtager næsten dagligt retningslinjer fra landsorganisationerne DGI og DIF for netop at kunne holde idrætten kørende.
Det konkrete og juridiske svar: Ja, der er tilmelding til holdet nu og kontingentet skal betales for at du eller dit barn kan gå på holdet.
Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning.
Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening, og ikke for en specifik ydelse.

Download smitteapp
Vi anbefaler at alle med mobiler downloader “Smitteapp’en” fra sundhedsstyrelsen, så vi sammen kan stoppe eventuelle smittekæder.

Læs om fantastiske oplevelser og events