Brovst

Plads i kommunalbestyrelsen afgjort ved lodtrækning

Da han gik hjem tirsdag sen aften, var det en skuffet Rene Rosenkrans, der ikke så ud til at få fornyet sit mandat i kommunalbestyrelsen i Jammerbugt med yderligere 4 år.
Med blot en stemme mindre end partifællen Winnie Aakjær var han gledet ud af listen over socialdemokratiske medlemmer af den kommende kommunalbestyrelse.

Stod helt lige
Men onsdagens fintælling, som blev foretaget flere gange, blev der fundet en stemme mere til Rene Rosenkrans.
Og dermed havde både han og partifællen Winnie Aakjær hver 213 personlige stemmer og stod altså derfor helt lige i kampen om at få det 8. og sidste socialdemokratiske sæde i byrådssalen.
Derfor måtte der lodtrækning til, og den vandt Rene Rosenkrans.
– Det er en frygtelig situation, at det måtte ende sådan. Man er jo oppe imod en partifælle. Det her har virkelig været op og ned. Først var jeg ude og så inde, siger Rene Rosenkrans.
– Det er en noget speciel situation og en mærkelig dag. Jeg er selvfølgelig glad. Jeg stiller jo op til valget for at få 4 år mere. Så personligt er jeg meget glad, men som jeg ser på livet, så havde jeg hellere set en klar afgørelse. Det her er helt ud til kanten og ikke noget, jeg er tilhænger af, siger han.

Få et overblik over valget her:
Overblik over valget i Jammerbugt – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events