Nyheder
imported

Positivt borgermøde

Tidligere på måneden blev der afviklet åbent Borgermøde samt repræsentantskabsmøde i Destination Blokhus. Det foregik i Kulturhuset Blokhus.

Stemningen blandt de fremmødte var positiv og interessen for at vide mere om udviklingen af hele Blokhus området stor.  Der blev både givet en gennemgang af Samrådet Destination Blokhus’ virke igennem det seneste år, fortalt om fase 2 af Blokhus Bæk projektet, der forventes igangsat august/september, 2018, ligesom det nye udviklingsprojekt mellem Blokhus og Løkken blev præsenteret.

Herudover var et vigtigt punkt som taskforce omkring kystsikring ved Blokhus ligeledes på dagsordenen, ligesom man fremviste planerne for den udvikling, der forventes iværksat På Torvet I Blokhus.

Studerende ser på muligheder

Peter Dahl fra Erhvervsforeningen, Destination Blokhus kunne endvidere oplyse, at man fra d. 23. april og en måned frem får besøg af 14 arkitektstuderende fra Aalborg Universitet, hvis formål er at se på udviklingsmulighederne af områderne omkring Blokhus Bæk, Torvet og nedgangen til havet gennem klitterne ved Blokhus Feriecenter. –Konkret vil man på Torvet i Blokhus gøre scenen mere attraktiv, når der eksempelvis afvikles koncerter mm. Det kunne være i form af en bedre afskærmning for vind og regn, ligesom man ser på mulighederne for mere læ i det nordlige område af Torvet. Vi har erfaret at containeren med Blokhus Hvalen giver læ, men denne installation er desværre kun tilgængelig nogle måneder som året, hvorfor vi ønsker at få etableret en mere permanent løsning, fortæller Peter. Projekterne fra de arkitektstuderende vil senere blive udstillet i redningsstationen, hvor alle interesserede kan se dem, afslutter han. 

Efter endt borgermøde afviklede Samrådet Destination Blokhus repræsentantskabsmøde, herunder valghandling for foreningsrepræsentanter.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events