Nyheder
imported

PostNord Danmark Rundt kommer igennem Pandrup

Den 1. august trampes der i pedalerne i det nordjyske. Ruten går igennem handelsbyen Pandrup. 

PostNord Danmark Rundt afvikles i dagene 1.-5. august og det er en del af etape 1, der sender cykelrytterne forbi Pandrup.

Løbet støttes af Sparekassen Vendsyssel, der træder ind i årets løb som sponsor for holdkonkurrencen. Foruden navnesponsoratet af holdkonkurrencen, vil Sparekassen Vendsyssels engagement i Danmarks største cykelløb også blive markeret med lokale events i fem nordjyske byer, i forbindelse med løbets 1. etape. Herunder en stor event i Pandrup by.

Det kan du opleve

Foruden synet af Danmarks bedste cykelryttere og en ekstraordinær spurt igennem Pandrups hovedgade, byder Sparekassen Vendsyssel på en stor konkurrence, hvor du kan vinde en cykel. Deltager du i konkurrencen udløser det en gratis is fra lokale Ryå is, som er at finde på Torvet. 

Byen vil desuden være pyntet op og butikkerne vil fejre dagen med masser af gode tilbud. – Det bliver en fest du ikke må gå glip af, udtaler Anders Sølvkær fra Super Brugsen i Pandrup. Han glæder sig til den store dag hvor også Fårup Sommerland kommer med deres underholdnings karavane. Der vil være hoppeborg, pølsevogn og rigtig byfest stemning, for blot at nævne nogle af alle de spændende tiltag, siger han.

Det forventes at PostNord Danmark Rundt kommer med deres store karavane, følgevogne og ryttere i tidsrummet fra kl. 13-14, – men kom i god tid hvis du vil være sikker på at få hele oplevelsen med.  Byen er festklædt og klar med de mange aktiviteter allerede fra kl. 11-15, afslutter han.

Om Sparekassen Vendsyssels fire bonusspurter på 1. etape:

I forbindelse med første etape af årets løb passerer feltet igennem Vendsyssel og flere byer hvor Sparekassen Vendsyssel er repræsenteret. Blandt andet kommer feltet gennem Vrå, der er sparekassens oprindelige udgangspunkt og hvor hovedkontoret med flere end 100 medarbejdere i dag er placeret. Ved fire af disse byer, Brønderslev, Vrå, Pandrup og Brovst, køres derfor en særlig Sparekassen Vendsyssel-spurt, hvor de første fire ryttere i hver spurt optjener point. De samlede vindere i Sparekassen Vendsyssel spurtserien belønnes efter etapens afslutning med en sejrsceremoni på podiet i Aalborg.

Læs om fantastiske oplevelser og events