Blokhus

Prinsens Musikkorps gav koncert i Blokhus

Topprofessionelle musikere underholdte på torvet

Onsdag 28. juni havde Blokhus fornemt besøg af Prinsens Musikkorps, og de fyldte feriebyen med masser af god musik.
Det er anden gang at koncerten blev afholdt i Blokhus, for byen var også sidste år i juni en del af korpsets faste sommerturné.
-Vi har været meget glade for at være værtsby for denne type enestående musikoplevelser af meget høj kvalitet, siger Jannie Ratke, eventansvarlig i Erhvervsforeningen Destination Blokhus. De fremførte et smukt og bredt repertoire, der til fulde viste deres musikalske færdigheder.
Kristian Kloster, nodearkivar og produktionskoordinator i Prinsens Musikkorps kender særdeles godt Blokhus, for han bor privat i Jerslev ved Brønderslev. Han har tidligere udtalt til avisen, at han håber på, at koncerterne i kystbyen kan være en fast tradition fremover. Og det ser det også ud til at blive, for de har allerede meldt deres ankomst til næste år sidst i juni.
-Vi synes Blokhus har nogle fantastiske rammer med scenen og torvet, og så er det dejligt at komme rundt og optræde med alt det vi kan på skønne lokationer langs Vestkysten.
Gæsterne hyggede sig denne eftermiddag, og der var en dejlig stemning på bænkene foran scenen, som alle var fyldt til sidste plads under hele koncerten.

Om Prinsens Musikkorps

Orkestret er Flyvevåbnets musikkorps. De har 3 orkestre hvoraf Livgardens og det Slesvigske Musikkorps i stedet hører under hæren. Prinsens Musikorps har til daglig base på Skive Kaserne, og det består af et 16 mands messingorkester med blæseinstrumenter og slagtøj.
Musikerne er top professionelle og ansat på fuld tid for at tjene både forsvaret, Kongehuset og det øvrige Danmark ved at spille til officielle begivenheder og samtidig tilbyde koncertoplevelser rundt omkring i hele landet.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events