Nyheder
imported

Prøveflyvning i reservat

Den kommende sæson byder på rovfugle show i Blokhus Vildtreservat. På torsdag er der prøveflyvning hvor man gratis kan opleve de flotte fugle

 Den kommende sæson byder på rovfugle show i Blokhus Vildtreservat. På torsdag er der prøveflyvning hvor man gratis kan opleve de flotte fugle

 

Der vil blive fløjet med 4 forskel-lige fugle. Lannerfalk, stor Hornugle, Harris Hawk og hvidhovedet havørn, desuden vil der kunne ses canadisk Hornugle, Tårnfalk og Blokhus Vildt-reservats egen hvidhovedet havørn Cherry. Sidstnævnte er iøvrigt så ung at den ikke endnu har fået det hvide hoved.

– På torsdag er der gratis adgang da der er tale om en prøveflyvning med nogle af de rovfugle som muligvis skal bruges til det nye rovfugleshow der starter op den 26. juni, fortæller leder af Blokhus Vildtreservatet, Andreas Hove.

Porten åbnes i tidsrummet kl. 15.45 – 16.00. Herefter vil der ikke blive lukket flere tilskuere ind da der gerne skal være ro op til showet som starter kl. 16.30.

Det vil være falkoner Flemming Salomonsen fra Falkecenter Samsø der vil flyve med fuglene denne dag. 

Falkecenter Samsø er stiftet i forsommeren 2009 af Louise Vedel og Flemming Salomonsen.  Sidstnævnte har fløjet med rov-fugle siden 1992.

– Vi håber på at gæsterne får en god oplevelse og lidt mere viden om rovfuglene, slutter Andreas Hove.

Blokhus Vildtreservats Rovfugleshow skal efter planen køre hver fredag, lørdag og søndag fra den 26. juni til den 17 august.

Du kan læse mere om Blokhus Vildtreservat her: TRYK HER

 

Læs om fantastiske oplevelser og events