Nyheder
imported

Råvaremarked har sat flere nye rekorder

SET & SKET: Stor tilslutning til markedet fra både gæster og stadeholdere.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Sommerens sidste råvaremarked på Torvet i Blokhus har netop fundet sted, og både stadeholdere og arrangørerne, Hune-Blokhus Borgerforening, er meget tilfredse med markederne, der har fundet sted hver tirsdag fra 28. juni til og med 9. august.
– Det er gået over al forventning. I forhold til omsætningen er vi ikke nået helt op på sidste års niveau, men det skyldes, at der dengang var corona, og flere blev hjemme i stedet for at rejse ud på ferie, fortæller Poul Andersen, formand for borgerforeningen.
– Men der er flere stadeholdere, som har tæt på udsolgt, og andre satte omsætningsrekord selv den dag, hvor der var stormvejr. Det er skønt med den store tilslutning, uddyber han.

Råvaremarked

Imponerende antal

Samlet har der deltaget 52 forskellige stadeholdere hen over sommeren, og på intet tidspunkt har der været under 30.
– Det er ny rekord og et imponerende antal. Det er både kunderne og stadeholderne glade for, fordi det betyder, at her er et meget stort udbud af varer, og det er med til at trække flere mennesker til, siger Poul Andersen.
Flere af stadeholderne har da også allerede sagt ja tak til at deltage i Hune-Blokhus Borgerforenings høstmarked, der finder sted på Torvet formentlig onsdag i uge 42 med boder både i telt og uden for.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events