Blokhus

Restaurant Nordstjernen har succes med Baby og Brunch

Udsolgte og flere er undervejs

Den nylig introducerede aktivitet med Baby og Brunch er blevet taget utrolig godt imod, oplyser arrangør Restaurant Nordstjernen.

-Vi har haft en overvældende tilslutning og haft udsolgt to gange. Det har været et kæmpe hit, og det har givet os blod på tanden til at arrangere flere, fortæller Ann Cathrine Thorhauge fra Restaurant Nordstjernen.

Hun fortæller videre, at der tilsyneladende har manglet denne type aktiviteter. Mor og barn råder over hele stedet denne formiddag. Der bliver ikke kigget skævt. Der er arrangeret puslepladser. Man kan parkere barnevognen og sætte sig på gulvet. I det hele taget er der en afslappet atmosfære.

Det er gået rent ind og arrangementet tiltrækker også deltagere fra et stort område. De kommer f.eks. både fra Hjørring, Sulsted og Klim, og flere har allerede meldt deres ankomst igen.

Derfor er der nu lagt op til to lignende arrangementer i november og december. Det første er næsten udsolgt og til juleedition i december er der endnu ledige pladser.

Restauranten har allieret sig med KreaCafé i Løkken og en fotograf. Firmaet Remarkable, som er fra Sulsted, viser guld- og sølv- halskæder, hvori der kan laves små hånd- og fodaftryk, som der er mulighed for at bestille. Til juleedition vil KreaCafé møde op med juletræspynt, hvor man f.eks. kan indarbejde årstal, som minde om barnets første jul.

Kommende aktiviteter for alle

Derudover er der planlagt julehygge med Keramik & Cocktails 16. november og 14. december.

Også her kommer KreaCafé, og gæsterne kan lege med keramik samt nyde en juleplatte og cocktails for 399,-/person.

Der introduceres også et nyt koncept, hvor man kan besøge restauranten alle ugens dage undtaget tirsdage og ’’Få en bid af fantastisk julemad”. Det er små anretninger serveret direkte ved bordet. Maden skal dog bestilles minimum 24 timer i forvejen.

Læs om fantastiske oplevelser og events