Blokhus

Restaurant Poseidons første hele sommersæson

 | FOTO: Presse
Amalie Thomsen melder om en lidt forsinket travlhed

Amalie Thomsen, der åbnede Restaurant Poseidon 30. juni sidste år sammen med sin mor, Anette Møller Larsen, er i år i gang med den første hele sommersæson. Derfor er det svært direkte at sammenligne med sidste år, siger hun. Højsommeren har budt på en lidt stille start, fortæller hun – først og fremmest på grund af det meget våde sommervejr i slutningen af juni og den første uge i juli. Imidlertid begyndte travlheden for alvor for en uges tid siden, hvor gæster i rigt mål har søgt til det unikke spisested på hovedgaden i Hune.

Et voksent og modent publikum

Menukortet består dels af retter med klassisk mormor-mad og dels af finere franskinspirerede retter. Der er stor interesse for begge typer af mad, men Amalie fortæller, at især de franskinspirerede retter har vakt gæsternes interesse. Hun vurderer, at omkring to tredjedele af omsætningen falder på den gruppe af retter, mens mormor-maden udgør den sidste tredjedel. I øvrigt skifter Poseidon menukort hver tredje måned, så køkkenet løbende kan tilpasse sig det, der falder i gæsternes smag, forklarer Amalie. Restaurantens gæster er typisk et voksent og modent publikum, der nyder den gode mad og vin samt ikke mindst den gode personlige service.

Levende musik hver weekend

Det er svært at gøre nogen egentlig status på nuværende tidspunkt, siger hun, men er meget tilfreds med den store aktivitet, der er lige nu, hvor højsæsonen er sat ind. Hun håber inderligt på rigtig sol og sommer, så den dejlige gårdhave kan udnyttes optimalt. Her arrangeres der hver weekend sommeren igennem underholdning med levende musik, og selv om der er en overdækket tribune til orkestrene og parasoller med lys og varme, så er stemningen nu allerbedst, når vejret samtidig indbyder til udendørs fællesskab, fastslår Amalie.

Håb og store forventninger

Amalie ser på Restaurant Poseidons vegne ind i en sommersæson med håb og store forventninger samt en optimisme, som hun bygger på restaurantens gode potentiale, som taler til en bred gruppe af kunder.

Læs om fantastiske oplevelser og events