Nyheder
imported

Retningen for Jammerbugt Kommune de næste ti år

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune arbejder med en ny strategi og vision for kommunens udvikling – den såkaldte planstrategi. Derfor inviterer kommunen alle interesserede til dialog 18. november.

Foto: Visitdenmark

I planstrategien sætter Kommunalbestyrelsen de overordnede rammer for udviklingen i Jammerbugt Kommune frem mod 2030. Forventningen er, at planstrategien sendes i offentlig høring, efter den har været på dagsordenen ved kommunalbestyrelsesmødet torsdag 14. november – herefter skal den endelig vedtages.

Men arbejdet er ikke gjort med det

For at give strategien luft under vingerne, sætter Jammerbugt Kommune gang i en række forskel­lige handlinger, som skal få strategien til at leve.  Et af tiltagene er at invitere råd, nævn, skolebestyrelser, fonde, styrelser, foreninger og mange flere til at give deres perspektiv på, hvilke handlinger, der skal til for at få handlinger bag strategien. Det sker mandag 18. november på Aabybro Efterskole.

-Vi går efter forskellen i Jammerbugt Kommune, og vi har en lang tradition for at inddrage borgere, virksomheder og en helt række flere interessenter, når det gælder udviklingen af kommunen. Det gør vi for at få så mange perspektiver med som muligt. Vi har brug for den forskel, de kan bidrage med, og vi har brug for, at vi løfter i flok. På den måde kan vores kommune fortsat udvikle sig og være en attraktiv kommune at bo i, arbejde i og gæste. I Kommunalbestyrelsen håber vi, at mange møder op og bruger nogle timer på at give deres besyv med, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Kommunalbestyrelsen forventer, at der kommer flere forskellige bidrag og signaler ud af mødet. De kommer til at indgå i den fremtidige plan­lægning med at få strategien omsat til konkret handling i et handlingskatalog, den proces starter i foråret 2020.

Læs om fantastiske oplevelser og events