Nyheder
imported

Rigtig live-musik

Velspillende nordjysk band besøger Kulturhuset Blokhus

Velspillende nordjysk band besøger Kulturhuset Blokhus 

Lørdag den 16. November og lørdag den 7. December kan man til kulturhuset Blokhus Julefrokoster opleve det nordjyske orkester Dacapoband.

Orkestret har 25 års erfaring med i bagagen og er kendt for et bredt og dansevenligt repetoire.

I forgrunden finder man sangerinden Anette Buonaventzen.

– Hun er et sandt festfyrværkeri af en sangerinde, som giver den gas og sørger for at få folk med, mens hun nærmest flyver rundt på scenen. Anettes stemme kan alt – og vil alt, så det nogle gange er svært for resten af bandet af følge med, fortæller de andre bandmedlemmer.

Den øvrige besætning er tangentspilleren Carsten, som derudover udgør den anden halvdel af den vokale forgrund, Claus Tanderup på guitar, en guitarvirtuos ud over det sædvanlige, Ulrik Hammer der lægger et solidt groove på sine flotte Yamaha trommer og Kim Bang der veksler mellem sin 4 – og 5-strengede bas.

Repertoiret er fra 80érne og frem. Dansemusik for det voksne publikum, lutter gamle ørehængere som de fleste kan synge med på.

– Vi lægger stor vægt på at spille live, altså uden brug af automatik-keyboards, midifiler, computere, og hvad der ellers kan skydes genvej med nu til dags, og spiller på rigtige, ærlige instrumenter. Det smitter meget af på stemningen og intensiteten i musikken, slutter Carsten Hammer fra Dacapoband.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events