Pandrup

Så er der dækket op til familiefesten

Nordjyske service- og teltudlejning byder på flotte opdækninger

– Det er ikke til at undgå at komme i festhumøret, når man træder ind i det 300 kvadratmeter store telt, som Nordjysk service- og teltudlejning i weekenden 18. og 19. januar har indrettet til showroom på Tranekærvej ved Kaas.

Der er mange eksempler på bord opsætning. Foto: Vores Jammerbugt

Catering og bryllupsfoto
Lange eller runde borde med flotte opdækninger, blomsteropsats og forskellige typer stole under lysekronerne afløser hinanden og kan sole sig i de mange gæsters interesse.

Fotograf Bjarne Hyldgaard. Foto: Vores Jammerbugt

Til stede er også Victors Catering med lækre smagsprøver og fotograf Bjarne Hyldgaard fra Aalborg med en rig præsentation af, hvordan eksempelvis bryllups- eller konfirmations-billedet kan se ud.

Victors Catering byder på smagsprøver. Foto: Vores Jammerbugt

Købte hele pakken til 90 mennesker
– Vi vil gerne give inspiration til familiefesten. Det er primært bryllup og konfirmation, men også andre fester, fortæller Niels Kristian Tøsbæk.
– Vi har for eksempel haft besøg af et ægtepar fra Pandrup, der skal have guldbryllup og fest for 90 mennesker. De har valgt vores totalpakke, hvor vi kommer med alt. Det eneste, man selv skal sørge for, er blomster og vin, siger Niels Kristian Tøsbæk.

Et festdækket bord. Foto: Vores Jammerbugt

Sparer tid
På den måde slipper de kommende værter for at skulle bruge energi og tid på at finde et egnet telt det ene sted og borde stole det andet sted samt mad et tredje sted.

Der er gode råd og inspiration til gæsterne. Foto: Vores Jammerbugt

Går mere efter kvaliteten
Og generelt er danskerne blevet mere bevidste om familiefesten.
– I dag går man mere efter kvalitet og vil gerne betale for en pæn opdækning. En tallerken kan jo være mange forskellige ting, siger Niels Kristian Tøsbæk.

Så er der dækket op. Foto: Vores Jammerbugt

De op mod 500 gæster kommer også fra mange forskellige steder for at se eksempelvis det store udvalg af service, praktisk talt lige fra Skagen til Hobro.

Læs om fantastiske oplevelser og events