Aabybro

Sådan påvirker COVID-19 Jammerbugt Kommune

Informerer om ændringer af kommunens drift

Jammerbugt Kommune informerer om COVID-19s indflydelse på driften af Jammerbugt Kommune.

Ansatte sendes hjem
Det er nødvendigt at begrænse smitten med coronavirus, og derfor følger Jammerbugt regeringen beslutning om, at alle offentlige ansatte i størst muligt omfang arbejder hjemmefra i de kommende to uger.
Det sker fra fredag 13. marts og frem til fredag 27. marts.
Derfor arbejder alle i Jammerbugt Kommune nu på at få alt det praktiske på plads i forhold til alle de områder og ydelser, som må og skal være i drift i kommunen. 

Borgere får direkte besked
Mange borgere er i kontakt med kommunen eller afhængige af kommunens hjælp og støtte i dagligdagen. Alle borgere vil få direkte besked fra de institutioner eller afdelinger, de har daglig kontakt til med konkret information om status.
Jammerbugt Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til smitte og forebyggelse. Og vi arbejder intenst for at sikre, at vi følger de seneste anbefalinger, blandt andet i samarbejde med Kommunernes Landsforening.

Information samlet ét sted
Kommunen har samlet generelle informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften af de områder, som kommunen må og skal opretholde.
Den finder du her:
https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/.
Siden opdateres løbende.
Ved tvivlsspørgsmål, så kontakt kommunens hovednummer på tlf.: 7257 7777.

Aflysninger af møder og arrangementer
For at mindste risikoen for smitte, aflyser vi alle borgerrettede møder og arrangementer.
Det er blandt andet LUP-møder, fælles vandringer osv. Der er en samlet liste med de arrangementer, som kommunen er arrangør af her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/aflysteudsatte-arrangementer/. Den opdateres løbende, ligesom der kommer opslag på kommunens facebookside om aflysningerne, så de kommer bredest muligt ud.

Rådhuse lukker
Administrationsbygningerne i Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup er lukket fra fredag 13. marts og 14 dage frem.
Kommunens omstilling er åben alle 14 dage på sædvanlig vis på tlf.: 7257 7777.
Ved uopsættelige henvendelser til Borgerservice kan du ringe på tlf. 7257 7777 for at aftale møde for personlig betjening.  

Generel information om corona
På hjemmesiden: www.coronasmitte.dk har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19. Her kan du læse den generelle udvikling for coronavirus og tiltag. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

Læs om fantastiske oplevelser og events