Blokhus

Sådan tager Fårup Sommerland mod gæsterne

– Torsdag 11. juni åbner Fårup Sommerland og Hotel Fårup for den nye sæson, og det sker med en række tiltag, som skal sikre en tryg og sjov dag i forlystelsesskoven.

Køb din billet på forhånd
Fårup åbnes forsigtigt op, sådan at der vil være en begrænsning på hvor mange gæster der er i parken ad gangen. Det betyder at man skal købe billet på forhånd for at være sikker på at komme ind.
Han man sæsonkort, skal man booke sit besøg på forhånd.
Dog vil det være således, at hvis der er plads i parken på dagen, så kan man fortsat komme ind med normalt billetkøb eller ved fremvisning af sæsonkort.
Hvis man har booket et ophold på Hotel Fårup, så er billetterne inkluderet så hotelgæster skal ikke booke billetter særskilt.

Begrænsninger i forlystelserne i parken
Det er på nuværende tidspunkt uklart, i hvilket omfang Aquaparken, 4D Biografen og Rævens Hule får lov til at åbne – og om der evt. kommer begrænsninger på omklædningsfaciliteterne i Aquaparken.
Fårup er dog optimistisk, da Aquaparken er udendørs og samtidig ved vi at øvrige biografer i Danmark åbner op og at der snart kommer retningslinjer omkring drift af biografer i den forbindelse.
Udvalgte forlystelser kører med nedsat kapacitet for at holde afstand.

Hold afstand til andre gæster
Overhold afstandsmarkeringen i kø-systemerne og hold afstand på stier og spisesteder.
Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.

Brug håndsprit og vask hænder
Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle vores restauranter er der også opstillet håndsprit. Brug det, inden man går ind i restauranten, og når man går ud igen.

Undgå kontanter
Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.For at begrænse det fysisk kontakt med imellem gæster og personale, så vi må desværre vente med highfives og krammere.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken.

Afspritning af forlystelser
Bøjler og berøringsflader i forlystelserne rengøres løbende. Det tager derfor lidt ekstra tid at få alle gæster igennem med disse forholdsregler.Der er skruet op for rengøringen af toiletter, spisesteder, kiosker og Hotel Fårup.

Uddannelse af personale
Personalet uddannes i retningslinjerne og hygiejne inden åbning. Vær opmærksom på at der løbende vil blive justeret på tiltagene i det omfang at myndighedernes retningslinjer opdateres.

Læs om fantastiske oplevelser og events