Saltum

Saltum Uldfestival tilbage

Bestyrelsen udvidet med fire medlemmer for at kunne løfte den store opgave

Saltum Uldfestival, der gennem mange år har begejstret og inspireret folk fra nær og fjern, var efter sidste års festival i fare for at lukke ned, fordi opgaven var blevet så stor, at det var svært at rekruttere medlemmer nok til at løfte arrangementet. Imidlertid tog Karsten Egelund fra Jambo Feriepark, hvis hjerte banker for den årlige uldfestival, en rask beslutning og meldte sig frivilligt til bestyrelsen. Med sig tog han yderligere to medarbejdere, nemlig Morten Mathiesen og Mette Mejer Vestermark. Hermed var festivalens fortsættelse en realitet, og i weekenden 4. – 5. maj kan Saltum igen slå dørene op for en mangfoldig og inspirerende event, som kan sammenfattes med ordende Kultur, Kunst og Kreativitet. Det hele naturligvis bundet sammen af masser af spændende typer og kvaliteter af garn. På årsmødet valgte Tanja, mangeårig hjælper via fodboldsamarbejdet, ligeledes at blive en del af bestyrelsen, så en glad bestyrelsesformand, Mona, nu sammen med de fire nye medlemmer kan tilføre den kommende uldfestival masser af både prøvede og nye kræfter.

To nyskabelser

To nyskabelser i år er en stand, hvor Josefine, indehaver af virksomheden Min Kreative Verden, holder foredrag søndag d. 5. maj. Hun  har lidt af anoreksi og fandt i sit sygdomsforløb både glæde og bedring gennem at strikke. I dag er hun selvstændig og har bl.a. fået en investering fra Løvens Hule. Mød hende, hendes produkter og hendes oplevelser på årets uldfestival. Hun fortæller om glæden ved at strikke og hækle, der lagde grundsten til hendes drøm om egen virksomhed, og om, hvordan det er at være ung iværksætter og butiksejer i en udfordrende tid.

Endnu en nyskabelse er et besøg af ”Spruttegruppen”. Det er en frivillig organisation, som indsamler hæklede blæksprutter til for tidligt fødte på 16 af Danmarks neonatalafdelinger samt afdelingen på Grønland. Sprutterne giver således tryghed til de små, idet fangarmene minder om navlestrengen og dermed om tiden i livmoderen. I det hele taget gør ”Spruttegruppen” en kæmpe positiv forskel for nybagte forældre i krise. Uldfestivalen er sponsor for ”Spruttegruppen”, som har en stand på årets festival. Vi kender betydningen af deres arbejde, og er stolte over både at kunne støtte dem og til at byde dem velkommen på uldfestivalen i Saltum, siger Morten Mathiesen fra bestyrelsen.

Saltum Uldfestival – en uforglemmelig oplevelse

Så der er mange spændende brød i ovnen – både velkendte og nye – kom og se dem præsenteret og bliv inspireret d. 4 – 5. maj i år. Det er lagt op til en uforglemmelig oplevelse af levende kultur, kunst og kreativitet. En dejlig måde at byde foråret velkommen på.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events