Blokhus
imported

Sarah trives i jobbet som hotelchef

TÆT PÅ: Siden 2019 har Sarah stået i front på Strandhotellet i Blokhus.

Tekst: Flemming Jansen og foto: Poul Nymark

Hun er blot 35 år gammel, men har allerede masser af erfaring inden for hotelbranchen, En stille morgen i det tidlige efterår har Sarah Kamstrup Christiansen stillet sig til rådighed for en snak med Blokhus Avis i et af de hyggelige sofahjørner i receptionen på Strandhotellet, hvor atmosfæren oser af noget både klassisk, eksklusivt og uformelt. Sarah har været i huset siden maj 2019 – først som receptionschef med ansvaret for såvel reception som booking. Selv siger hun, at hun har lært en masse i løbet af de tre et halvt år som ansat på Strandhotellet Blokhus, hvor hun har dækket en bred vifte af funktionen og erhvervet sig diverse kompetencer ud fra princippet ” learning by doing”.

Tiltrukket af hotelbranchen

Oprindeligt er Sarah uddannet som advokatsekretær, men efter endt uddannelse fandt hun hurtigt ud af, at det ikke var et kontorjob fra kl. 08 – 16, der passede til hende. Derimod var hun tiltrukket af hotelbranchen. Et front office job i en hotelreception i København med den levende og dynamiske verden med gæstekontakt og i det hele taget en spændende og varieret arbejdsdag fik hende til at sige til sig selv: Det er her, jeg skal være!- Og sådan blev det. Sarah kan i dag se tilbage på 10 gode og inspirerende år som en aktiv del af hotelverdenen, hvor hun altså i dag kan kalde sig hotelchef med ansvar for den daglige drift på Strandhotellet Blokhus. Fra og med 1. september i år overtog hun således også det overordnede ansvar for restauranten – en funktion, hun føler sig klædt på til efter en lærerig tid fra starten på Strandhotellet i 2019.

Tårnhøj belægning i sommersæsonen

Som hotelchef kan Sarah glæde sig over at kunne se tilbage på en sommersæson med en tårnhøj belægning gennem hele perioden. Mens Strandhoteller i starten primært tiltrak danske gæster, så bliver de nu suppleret af især mange norske gæster, men også gæster fra Sverige, Tyskland og Holland har fundet vej til det charmerende badehotelmiljø i Blokhus. Og efterårsferien står nu lige for døren. Her tilbyder Strandhotellet i lighed med sidste år den særlige søndagsfrokost på alle ugens dage. I øvrigt fortæller Sarah, at der pr. 1. oktober en startet et nyt hold i køkkenet med en ny køkkenchef og en ny souschef, der altså lige når at lande, så de er klar til at servicere gæsterne.

Trives såvel i sit drømmejob som i privatsfæren

Privat er Sarah gift med Troels, der er medejer af en vinforretning i Aalborg og i øvrigt også er uddannet kok Parret og deres 5 årige datter bor i V. Hassing, og Sarah kan med lys i øjnene fortælle den glade nyhed, at et barn mere er på vej! Så Sarah er helt bevidst om, at hverdagen kræver en god koordinering – herunder to biler – for at den kan fungere optimalt. Og det gør den, skulle vi hilse at sige fra en glad og tilfreds hotelchef hustru og mor, der trives såvel i sit drømmejob som i privatsfæren.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events