Blokhus

Scenen på Torvet sættes i nyt flot lys

I 2020 søgte Samrådet Destination Blokhus om del i Sol og Strands Lokale Håndsrækning til projekt ”et lysende øjeblik i en mørk tid” og blev begavet med ikke mindre end 25.000 kroner.
Siden har Erhvervsforeningen Destination Blokhus søgt om donation til projektet hos også Feriepartners Oplevelsespulje og modtager herfra ligeledes 25.000 kroner, og samtidig har Erhvervsforeningen Destination Blokhus fundet det indlysende at putte andre 25.000 kroner i ideen.

En oplyst skulptur
Dermed er de 75.000 kroner i hus, der skal til for at få det lysende øjeblik, som siden første ansøgning er blevet konkretiseret til en flot belysning af Scenen på Torvet i Blokhus, oplyser John Andersen, formand for Samrådet.
Og det betyder, at Scenen kommer til at stå som flot oplyst vartegn uanset årstiden.
Der bliver opsat en flot kulturbelysning af Scenen med dobbeltbånd med ledlys kaldet RGB, der kan skifte til alle farver og changere mellem farverne.
– De skiftende farver kan bruges i forbindelse med koncerter eller spille sammen med disco på skøjtebanen. Lyset kan være blåt, hvis vi har en blå uge, eller rødt til jul. Det kan også stå med en svag belysning, så Scenen nærmest er en oplyst skulptur i den mørke tid, forklarer  John Andersen.
Desuden kommer der seks up-light lys, som også kan skifte farver, og som med en indirekte oplysning af Scenen giver bedre muligheder for at have aktiviteter i de mørke måneder.
– Vi har en flot Scene, og den får nu en endnu mere flot fremtoning, når det er mørkt, siger John Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events