Nyheder
imported

Seaside har fået en formidabel start med sin nye butik

Der er et behov for en luksusbutik kun med herretøj.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Birgitte og Gert Heilmann Lund kan sammen med den et halvt år gamle butikshund, Molly, med glæde og tilfredshed se tilbage på åbningen af deres Seaside-forretning nummer 2 i Blokhus i påsken.
– Der er blevet taget rigtig godt imod os. Det har været enormt positivt, og kunderne har været glade for, at vi har åbnet en butik udelukkende med herretøj, fortæller Gert Heilmann Lund.

Et stort udvalg
Mange mænd kender det jo; at være på slæb rundt i de mange butikker, når der er forlænget weekend eller ferie. Men den nye 200 kvadratmeter store Seaside butik på Torvet 18 har tænkt på manden med ikke alene et stort udvalg af mærke- og kvalitetstøj, men også en hyggekrog med et par lænestole og et fadølsanlæg, som kan benyttes i weekenderne.
– Det bliver rigtig godt det her. Det er vi ikke i tvivl om, siger Gert Heilmann Lund med baggrund i sin 12 år lange erfaring som butiksindehaver.

Den rigtige løsning
Første Seaside blev åbnet i Skagen, og for 11 år siden blev forretningen med både dame- og herretøj på Torvet 14 åbnet i Blokhus. Året efter kom endnu en butik, denne gang i Løkken.
– Vi har åbnet butik nummer 2 i Blokhus, fordi der har været en efterspørgsel. Det er gået rigtig godt for os med første butik med både herre- og dametøj, i særdeleshed med modetøjet til damer, mens herrerne blev skubbet lidt til side og endte i et hjørne.
– Derfor har vi søgt efter den rette løsning for en ny butik kun med herretøj, og chancen kom her på Torvet nr. 18, hvor vi også opnår en synergieffekt, fordi de to forretninger er naboer, fortæller Gert Heilmann Lund.
Det har også gavnet Seasides første butik, at der nu kun er dametøj, da det giver plads til en endnu flottere præsentation af tøjet, og det kan allerede ses på omsætningen.

Læs om fantastiske oplevelser og events