Nyheder
imported

Selskaberne søger til Fårup Skovhus

Populært at holde bryllup og konfirmationer i restauranten med den smukke natur.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Udover at være et yndet spisested for turister om sommeren samt være vært for meget velbesøgte koncerter eller foredrag med kendte, så er Fårup Skovhus også meget populært, når der skal holdes bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller konfirmation.
Derfor er foråret en meget travl tid for Bo Hifling Larsen og personalet – også fordi, det nu kan mærkes, at mange har måttet udskyde deres fester de seneste par år.

> Se attrative tilbud i Påsken fra Fårup Skovhus

Passer til selskabet

Fårup Skovhus har nemlig fire selskabslokaler, og i den kommende tid med konfirmationer er det ret almindeligt, at Fårup Skovhus er vært for fire selskaber ad gangen – og mad ud af huset samtidig.
– Vi har jo både store og små selskabslokaler, og vi kan indrette og slå vores lokaler sammen, så de passer til selskabet, og vi kan have et selskab på op til 350 personer, fortæller Bo Hifling Larsen.

Smukke omgivelser

Der er flere årsager til, at Fårup Skovhus er så ofte brugt til selskaber.
Ud over maden og servicen, så er mange glade for muligheden for at overnatte i et af de 27 værelser eller familieværelser.
Desuden har placeringen i de smukke omgivelser i skoven og tæt på stranden samt Vesterhavet en stor betydning.
Mange konfirmander og bryllupspar får nemlig taget fotos i skoven, på stranden eller i klitterne.
Men foråret giver også travlhed på en anden front.
I påsken står Fårup Skovhus nemlig for bespisningen af 6.000 deltagere ved den internationale ungdomsturnering i håndbold, Rødspætte Cup i Frederikshavn, og i Kr. Himmelfarts-ferien gælder det bespisning af 8.000 deltagere ved den internationale ungdomsturnering i fodbold, Nørhalne Cup.

> Se attrative tilbud i Påsken fra Fårup Skovhus

 

Læs om fantastiske oplevelser og events