Nyheder
imported

Set og sket i Blokhus: Flot støtte til foreninger

Mandag den 7. december uddelte Lions Klub Hvetbo endnu engang donationer. Denne gang var tre foreninger inviteret til klubmøde i Lions klubben for at få overrakt støtte til det videre arbejde i de respektive foreninger.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

En tilfreds præsidentfor Lions Hvetbo, Christian Hem, bød velkommen til donationsoverrækkelsen til repræsentanter fra Jetsmark Idrætsforening, Vennekredsen for Kaas Plejecenter og støtte foreningen for indsamling af midler til plejehjemsbussen.  – Samlet handler det om at donere penge til klubber eller foreninger der gør en forskel i lokalsamfundet, og bringer glæde for så mange mennesker som muligt. Ligeledes vægter det også at der humanitært indhold, eller donationerne gør en forskel for børns trivsel, motiverede Jan Bruhn, formand for donationsudvalget.

Lions har i flere år været donationsgiver til plejehjemsbussen, en bus der benyttes af alle plejecentre i den nordlige del af Jammerbugt Kommune, og er med til at sikre de ældre gode udflugter og fastholde kontakten til verden uden for plejecenteret.  Samlet modtog de tre foreninger kr. 19.000.

Ovenstående donationer er lokale, men i oktober var Lions sammen med Livsstilshuset Kalstrup i Blokhus sammen om at lave en foredragsaften med Anja Ringgren Lovén, der driver et børnehjem for heksebørn i Afrika. Samlet donerede Lions Hvetbo og Lions klubberne I Løkken, Vraa og Brønderslev 35.000 til projektet, som Lions anser for et projekt der virkelig gør en forskel for svage børn i verden.

Lions Klub Hvetbo yder ligeledes hvert år et beløb der sikre børn i den tredje verden både skolegang og mad. Samlet har Lions Hvetbo det sidste år uddelt kr 180.000 af de indsamlede midler oplyser Christian Hem: -Et beløb vi som Lions er sikre på gør en stor forskel i mange familier og foreninger.

Jan Bruhn oplyser at Lions Hvetbo igen i maj/ juni er klar med en ny pulje penge til uddeling, og imødeser gerne spændende og relevante ansøgninger, således de midler der hver dag året rundt arbejdes for at indsamle i Lions Hvetbo, kommer ud hvor behovet er størst.

Læs om fantastiske oplevelser og events