Nyheder
imported

Set og sket: Påsken Blokhus 2015

Blokhus summede af liv, stemning, ferieramte gæster og et hopetal af events og aktiviteter i påskedagene. Det var et fuldstændig pakket påskeprogram der var med til at trække de mange gæster og turister til byen.

Blokhus:

Tilbageblik på påsken 2015

Påsken i år slog alle rekorder

Tekst: Lotte Kande – Foto: Blokhus Avis og VisitJammerbugten Blokhus

Blokhus summede af liv, stemning, ferieramte gæster og et hopetal af events og aktiviteter i påskedagene. Det var et fuldstændig pakket påskeprogram der var med til at trække de mange gæster og turister til byen. Der var bl.a. Anderæs og Cirkus, hvor gruppen, ”Salling Circus Kids”, kom forbi og lavede shows og med workshop for dem, som ønskede at lære seje cirkuskunstner. Det var også muligt for hele familien at deltage i ”Den Store Påskeæg-jagt 2015”. Påskeharen havde gemt 100 påskeæg i naturen omkring Blokhus, som rekordmange familier forsøgte at finde. – Jeg var gladeligt overrasket over de mange familier, som kom for at indløse deres præmier. Og det var dejligt at se, at hele familien i flere generationer var sammen om bl.a. denne aktivitet. Men skal være ærlig og sige, at det gav lidt sved på panden, at de første 70 påskeæg blev fundet på 1. dag, fortæller Jannie Ratke, VisitJammerbugten Blokhus. Et af de store trækplastre var også de mange markeder – med råvaremarked, kræmmermarked, legetøjsmarked og Second Sale Deluxe som var et stort eksklusivt loppemarked for kvinder på Blokhus Torv.

VisitJammerbugten havde i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus samt lokale frivillige  arrangeret en stribe af disse spændende aktiviteter for børnefamilier  i  påskeugen.  Men de erhvervsdrivende i Blokhus var også med til at trække rigtig mange gæster, turister og lokale til byen.  Flere nye forretninger og restauranter åbnede, og indehaveren af Kunstcafeen Blokhus slog besøgsrekord. – Vi var forberedt på mange gæster, men er fuldstændig taknemmelige og glade for, at endnu flere end forventet kom og spiste hos os. I den tid vi har drevet café i Blokhus, har vi aldrig haft så intenst et gæsteflow. Det er da fantastisk, afslutter Anita Michaelsen med et smil på læben. 

Ydermere var vejret helt i top og bød på forårstemperaturer og skønne solstråler. – Det er bestemt mit indtryk, at erhvervet melder om dage, der var bedre end forventet og med besøg svarende til højsommer, udtaler indehaver Britt Ziwes fra Butik Laden i Hune. Feriehusudlejningsbureauet Sol og Strand er ligeledes yderst tilfredse med påsken 2015.  Destinationschef, Jonna Kande kan ikke mindes, at Blokhus nogensinde i en påske har haft så god en udlejning. – Men det er ikke så underligt. Blokhus har virkelig fået ”fat” i gæsterne og byens udvikling hen over de seneste år, og det har givet genhør på regionalt, men ligeledes nationalt plan.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events