Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Set & sket: Bilernes Dag 2018

Bilernes Dag 2018 var ikke begunstiget af godt vejr - men vindernes blev fundet.

Bilernes dag, søndag den 19. aug. 2018


Indehavere af køretøjerne, der vandt publikumsafstemningen. Set fra venstre:
Brian Rasmussen, Corvette Stingray, 3. plads
Per Mogensen, Rolls Royce, Pokalvinder,
Asbjørn Kvist Søndergaard, Saab 96, 2. plads

Tekst: Karl Korfits – Foto: Poul Nymark

Bilernes Dag 2018 var ikke begunstiget af godt vejr. Således valgte arrangørerne, Erhvervsforeningen i samarbejde m. Blokhus og Omegns Grundejerforening og IsCafeen Blokhus tidsmæssigt at korte arrangementet af. Det skulle vise at være en klog beslutning, idet regnen strømmede ned over Torvet fra kl. ca 15.

Publikum deltog forinden ivrigt i afstemningen om at udpege det køretøj, som skulle forlade Blokhus Torv beriget med Ærespokalen, som igen i år blev skænket af Blokhus og Omegns Grundejerforening. Ligeledes havde virksomheder, som håndterer biler, skænket fine publikumspræmier, som faldt i god smag hos de mange gæster, som trodsede regnen og havde en hyggelig oplevelse på Blokhus Torv. Arrangørerne retter stor tak til sponsorer, indehaverne af køretøjerne og ikke mindst publikum, der trods regndråberne var mødt pænt frem og var med til at skabe hyggen om arrangementet, der har sit udspring i
en hyldest til bilerne, som jo er det transportmiddel, der muliggør, at gæster og turister så talstærkt kommer til Blokhus år efter år, og er medvirkende til – med rette – at give Blokhus betegnelsen: Én af Danmarks mest kendte og populære Badebyer.

Læs om fantastiske oplevelser og events