Nyheder
imported

Set & sket: Blokhus slog atter rekord til Sankt Hans

Det er noget af et tilløbsstykke, når der afvikles Sankt Hans i Blokhus. Igen i år mener arrangørerne at have slået rekord.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

– Bedre vejr fås ikke!, sådan lød det fra flere af gæsterne til årets Midsommerfest i Blokhus. Der var linet op med stort Sankt Hans bål, en 4-sidet bar, stor scene og ekstra toiletter på pladsen. De grundlæggende forudsætninger for en god aften var sikret. Nu manglede blot det gode vejr. Og det blev der. En Midsommerfest med knap 20 grader, skyfri himmel og nærmest ingen vind. – Vi kan ikke få armene ned – vil tro, at knap 15.000 gæstede Blokhus Strand i aften, jublede formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup, umiddelbart efter eventen.

Et suverænt program

Mens Blokhus Faldskærmskonkurrence stille og roligt sluttede af, var der musikalsk march fra Blokhus Torv til Blokhus Strand, ved de mange norske skolekorps som deltog ved årets Nordsøfestival. Afspærringerne blev fjernet, og dernæst blev stranden hurtigt varmet op med den charmerende vendelbo, Jens Varmløse, som opvarmningskunstner til aftenens hovedindslag; koncert ved Nikolaj og Piloterne. Der blev også holdt tale ved formand Berit Bøjstrup samt Borgmester Mogens Gade. – Vi havde i år besluttet os for at gøre en endnu større indsats ved at have en større bar med flere salgsider. Det er bl.a. salget i baren, der er med til at finansiere aftenen og vi ville ikke have, at gæsterne skulle bruge aftenen på at stå i kø. Selvom vi havde lidt udfordringer med nettet på dankortterminalerne og MobilePay lykkedes det os at gøre gæsterne glade. Vi slog rekord i baren – hvilket er med til at sikre en fantastisk Sankt Hans fest igen næste år, sluttede Berit Bøjstrup med et stort smil.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events