Nyheder
imported

Set & sket: En anderledes Midsommer fest

Sankt Hans 2020 i Blokhus kommer nok til at gå over i historien som en af de mere rolige og alternative - men ikke mindst fantastiske.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Tirsdag den 23. juni blev der afviklet ”Blokhus Bål & Bingo: Drive-in Midsommer i Blokhus” i det smukkeste vejr. Og på trods af, at Sankt Hans 2020 i Blokhus nok kommer til at gå over i historien som en af de mere rolige og alternative, var der alligevel rigtig god stemning på stranden og de mange gæster i bilerne var utrolig gode til at overholde restriktionerne og vise hensyn, oplyser arrangørerne bag, Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Et anderledes program

Bingo-vært, Peter Skram, underholdt gæsterne i bilerne med bingo, hvor der var masser af præmier fra de erhvervsdrivende i Destinationen. Årets båltaler var Borgmester Mogens Gade, som fra en lift holdt sin tale. I gæsternes bilradioer kunne de så høre talen, hvor Borgmesteren blandt andet sagde: ”Selvom årets båltale i Blokhus finder sted under alternative former – så har jeg glædet mig. For jeg skal lige love for, at vi her på Sankthansaften i 2020 trænger til at samles – om end på afstand – for at jage det onde bort (red: Coronaen)”. I stedet for klapsalver fik han opmuntrende trut og dytten fra bilerne. Heksen blev også sendt til vejrs – i år fra en flydedok i vandet. Under normale omstændigheder er der 15-20.000 gæster til Sankt Hans på Blokhus Strand – men i år, var det altså anderledes.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events