Nyheder
imported

Set & Sket: Naturens dag i Blokhus

Det var en herlig dag med masser af sol og godt vejr. Glade gæster kom, forældre med børn og bedsteforældre med børnebørn.

Hvert år inviterer naturen til Naturens Dag, og i år havde Blokhus Klit Camping valgt at fejre begivenheden på Campingpladsen.
Naturens Dag er skabt af Friluftsrådet og Naturfredningsforeningen, som en dag hvor alle – unge og gamle, små og store, ganske gratis skal ud og opleve naturen.

Aktiviteter i det fri på campingpladsen
Der blev sat mange forskellige udendørs opgaver i gang på Blokhus Klit Camping. – Der blev løbet om kap med dyrene, huler blev der bygget, og god læring om fakta om dyrene. Bla. lærte vi, at en tudse kan kravle/hoppe 3 meter, og at en hare løber 222 meter på 10 sekunder. Ingen kunne slå harens rekord!
Gokart ræs var også en aktivitet, som vakte stor glæde, en ekstra god udfordring mellem søskende, fortæller Inge Vestergaard, Lejrchef. Til dagens arrangement, var der også på campingpladsen lavet et sansested, hvor børn/voksne kunne lytte til naturens lyde. – Der blev lyttet, og børnene måtte også øve sig i at være lidt stille, for at de kunne høre dyrene. Alle hyggede med de forskellige opgaver, udtaler Inge Vestergaard.

Gåtur, bålmad og snobrød
En fælles hyggelig og afslappet gåtur til campingpladsens sø og Outdoor område, blev der også tid til. Der blev kigget efter dyrespor, og der blev snakket og stillet spørgsmål til områdets opbygning og udvikling – lejrchef, Karsten Jepsen var turguide. Gåturen sluttede med bag-selv-snobrød med kanel-sukker.  

I løbet af dagen var der også tid til masser af leg på legepladsen, hoppen på hoppepuderne og spise bålmad.
– En dejlig dag i naturen, glade gæster, og børnenes mange smil er gode indtryk, som fylder dejligt efter dagens arrangement – slutter Inge og Karsten, Blokhus Klit Camping.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events