Nyheder
imported

SET & SKET: Pandrup-Kaas Smede og VVS udvider

Det har været en travl start på det nye år hos Pandrup- Kaas Smede & VVS, som der med virkning fra 1-1-2016 har opkøbt Saltum Smede & VVS, Blokhus VVS, N. C. Johansens Eftf. og Kaas Smede & VVS.

Tekst og foto: Lotte Kande

Da den tidligere ejer af Blokhus VVS Jan Møldrup valgte at søge nye udfordringer, var det nærliggende at sælge til Pandrup- Kaas Smede & VVS, da virksomheden er lokal forankret og i positiv udvikling.

Aftalen blev underskrevet d. 22. december 2015, – så der var tryk på op til jul, siger Christian Søndergaard med et smil og fortsætter, -vi beholder afdelingerne som de er i dag, dog har vi valgt at flytte Blokhus VVS til Pirupvejen 1B i Hune i samme bygning som Kirkensgaard Mode & Stil.

24 kompetente medarbejdere

Pandrup-Kaas Smede og VVS har således også overtaget 8 erfarende medarbejdere, hvilket gør, at virksomheden i dag råder over 24 kompetente medarbejder, som står klar til at løse alle former for VVS, blik, kloak og smedeopgaver.

Kvalitet og godt håndværk i højsædet

VVS har i de senere år udviklet sig meget på det tekniske plan, bl.a. med de nye varmestyringer og varmepumper.  Det gælder om at følge udviklingen og tilegne sig viden på området, således kunderne kan få den bedste rådgivning på området.

På smedeværkstedet bliver der lavet alt fra reparationer til specialopgaver, herunder unikt design efter kundens ønske og behov, som eksempler kan nævnes galvaniseret havebænke, trapper, altaner og pergolaer.

På blikværkstedet er der også fokus på det gode håndværk, når kviste skal inddækkes, tagrender skal opsættes eller læ vægge skal inddækkes i zink eller kobber. Her bliver løsningerne altid skræddersyet, så de passer til den enkelte opgave.

Christian Søndergård og resten af teamet glæder sig til en ny spændende og travl fremtid.

Læs om fantastiske oplevelser og events