Nyheder
imported

Set & sket: Succesfuld åbningsweekend for Blokhus Skøjtebane

Torvet i Blokhus fik nyt vinterlook, da Blokhus Skøjtebane blev indviet lørdag d. 10. november og søndag d. 11. november.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto
Indvielsen af den nye skøjtebane på Torvet i Blokhus blev et tilløbsstykke med prinsesser, ænder, gæster og hockeyspillere. – Jeg er utrolig glad for, at vi nu og frem til d. 28. februar kan tilbyde skøjteglade gæster en bane i hjertet af Blokhus, fortæller Peter Dahl, projektleder og medlem af bestyrelsen af Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Den 25 x 12,5 meter store skøjtebane, som skal være med til at gøre Destination Blokhus endnu mere attraktiv i november, december, januar og februar, var fyldt med spændende aktiviteter under hele åbningsweekenden. Helle Bach Andreasen, formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt kommune holdt åbningstalen med ros til det flotte sammenhold mellem erhverv, kommune og frivillige kræfter. Hun blev afløst af Jens Boelskifte, på vegne af SE vækstpulje Nyfors, der overrækkede checken på en kvart million kroner til etableringen af skøjtebanen. Formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup, modtog taknemmeligt checken og understregede at projektet aldrig var kommet op at stå hvis ikke det var for de enormt engagerede frivillige kræfter.  

Events
Weekenden bød på skøjteshow med skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub, skøjteture for de mange gæster, ”Ducks on Ice” – anderæs på skøjtebanen hvor deltagerne konkurrerede om at komme tættest på skøjtebanens centrum. Derudover var der Ice Skating Disco, ”intro til skøjteløb” for børn og voksne, ishockey showkamp mellem Operators Hockey Club og Blokhus Ducks – et nyt og helt unikt hockey hold med spillere, der alle har en relation til destinationen. – Åbningsweekenden gik over al forventning. Alene lørdag lejede vi mere end 150 par skøjter ud fra Skøjtehuset og dertil var der næsten ligeså mange der selv havde skøjter med, fortæller Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus afslutningsvis. 

Læs om fantastiske oplevelser og events