Nyheder

Shell er kommet til Saltum

Den velkendte Shell muslingeskal er rykket ind på tankstationen på Tinghøjgade i Saltum
shell

Ovenstående sker efter, at stationsejer Allan Vester Lassen, har valgt at blive en del af det danske netværk af Shell tankstationer. Med skiftet kan bilisterne i Vendsyssel nu se frem til både højoktanbenzin og en spritny vaskemaskine. Inden årets udgang følger også lynladning til elbilister.

Fordel for lokale og turister

Både for lokale bilister og de mange sommerhusgæster hen over året betyder skiftet, at tankstation i Saltum får et gevaldigt løft, forklarer nyslået Shell-forhandler, Allan Vester Lassen.
-Jeg har længe gået med en drøm om, at vi kunne tilbyde mere variation i brændstofudvalget her i Saltum. Så en af de gode nyheder, der følger med det at blive Shell Express er, at vi får Shell V-Power 100 oktan i hanerne. Det sker inden sommeren 2023, og jeg ved, at mange af sommerhusgæsterne og lokale, gerne kører målrettet efter højoktan, siger han og tilføjer. – Men ikke nok med det. Vi får også en ny bilvask med fuldt vaskeprogram og så kommer Shell Express i Saltum senere på året til også at kunne tilbyde 150 KW lynladning. Særligt for sommerhusgæster i elbil og de mange norske elbilister på vej nord- eller sydpå fra Hirtshals betyder det, at de får endnu en mulighed for at tanke strøm hurtigt og nemt her i Vendsyssel.

Lokal ildsjæl

Ud over at være opvokset på tankstationen i Saltum, som Allan Vester Lassens forældre købte i 1963, den gang som en CALITEX og senere Texaco-station, er han en mand med følelser for både brændstof og biler. Det vidner bl.a. hans garage om, hvor der holder både beach-buggys, klassiske Moto Guzzi-motorcykler og en sjælden BMW 502, 3,2 liter V8.
Allan Vester Lassen driver også en stribe nordjyske bilvaskeanlæg, og så er han ikke mindst stolt ejer af det, han selv har døbt ”Danmarks mindste museum, der aldrig har åbent”. Museet ligger i den tidligere butik på tanken i Saltum og byder på en udstilling af klassiske genstande fra automobilens verden som hjulkapsler, reklameskilte, miniature-biler mm.

Fremtidssikring

Og både hvad angår interessen for klassiske køretøjer og ønsket om, at drive en god, lokal tankstation, er han svært tilfreds med de nye muligheder, som Shell netværket giver. – Det her er en fremtidssikring af min tankstation. Jeg bliver nu en del af et velkendt brand og et stærkt netværk, hvor man vil og kan være med til at udvikle de lokale tankstationer som min her i Saltum. Hos DCC Energi, som står bag Shell netværket i Danmark, har de en klar forståelse for de behov en lokal tankstation har – ikke mindst de ønsker jeg personligt har om at udvikle Shell her i Saltum, afslutter Allan Vester Lassen til Blokhus Avis.

Læs om fantastiske oplevelser og events